Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “X”

TILLBAKA TILL UTBILDNINGAR

PT Start Up

4.900:- ex. moms

Vi lanserar nu en helt nyutvecklad utbildning inom entreprenörskap. Intresset att starta eget företag inom träning, kost och hälsa är stort och därför erbjuder vi nu både kommande och tidigare elever att delta i vår PT Start up. 

Vi vill möta marknadens efterfrågan på utbildning inom entreprenörskap då många av våra elever vill starta sina egna företag. Därför erbjuder vi nu både kommande och tidigare elever att delta i vår PT Startup  - en kurs för dig som vill starta och driva eget företag med verksamhet inom träning, kost och hälsa.

Innehåll

  • Affärsplan

Vi använder business lean canvas och arbetar överskådligt, tydligt och enkelt. Med verktyget hittar du din affärs grund, VAD ska du göra, VEM är din kund/målgrupp, HUR ska du göra det och framför allt VARFÖR?

  • Att starta och driva eget företag

Hur går allt praktiskt till? Vad behöver jag veta om lagar och föreskrifter? Hur funkar det med bolagsform, bolagsnamn, F-skattsedel mm.

  • Entreprenörskap/branschkunskap

Hur använder du ditt eget självledarskap för att lyckas som entreprenör?

Hur kan du lyckas med och dra nytta av nätverkande med kollegor, företag, organisationer m fl.

  • Inspirationsföreläsning ”framgångsrika exempel”

Träffa våra tidigare elever som driver framgångsrika företag och varumärken med tydliga koncept.

  • Marknadsföring

Knowhow och verktyg med fokus på ditt eget varumärke och hur du arbetar med marknadsföring genom i första hand sociala medier.

  • Försäljning

Relationsförsäljning och processer, vem är din kund/målgrupp och hur når du fram med din tjänst/produkt.

 

Pris:
Ord. pris 6 900:- ex. moms.
Är du utbildad Lic. PT via The Academy är ditt pris 4 900:- ex. moms
 

PT Start Up
  • Stockholm 30 nov-1 dec