Licens

The Academy ger dig förutsättningarna att lyckas

Att utbilda sig på The Academy innebär så mycket mer än att erhålla en licens. Du får ovärderliga kunskaper som du har nytta av hela livet, möjligheten att påbörja en blomstrande karriär inom träning, kost och hälsa samt träffa inspirerande människor som får dig att växa. Att vara licenserad innebär däremot att du får en kvalitetsstämpel i ditt CV.

Rätt licens öppnar rätt dörrar

Idag ställer de största träningsinstutionerna tydliga krav om att du måste vara licenserad för att anställas. Vill du jobba utomlands krävs även en internationell licens. Dessutom är det en trygghet för kunden att du innehar två erkända licenser, som styrker att du genomfört en utbildning av hög kvalitet.

Nationell licens

Friskvårdsföretagen Almega ansvarar idag för Sveriges nationella PT-licens. Idag är det många företag som ställer krav på framtida personliga tränare att denna licens ska finnas med på deras resumé. The Academy har erhållit delegerad licensrätt, vilket innebär att när du är godkänd Lic. Personlig tränare eller Cert. Kost- och träningskonsult kan utan kostnad registrera dig på pt-licens.se och få din nationella licens.

Internationell licens

När du godkänns som Lic. Personlig tränare eller Cert. Kost- och träningskonsult hos oss får du automatiskt även Europe Actives internationella licens. Din internationella licens innebär att du registreras och blir sökbar i European Register of Exercise Professionals (EREPS).

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Förverkliga din dröm om ett yrke inom träning och hälsa!

Vår ambition är att skapa en utbildning som hjälper dig att hitta din nisch och forma din dröm inom träning och hälsa. The Academys utbildare är bland annat författare, forskare och naprapater, med specialistinriktningar inom såväl medicin som idrottsprestation vid sidan om läraryrket. De finns där för dig för att inspirera dig och få dig att förstå att allt är möjligt.

Våra partners

The Academy