HYPERTROFI 101

Hypertrofi 101 är workshopen du önskar att du hade gått tidigare! Under en fullmatad söndag tillsammans med Andreas Israelsson får du massor av inspiration för effektivare muskelbyggande!
Nästa start:
16. jun
Stockholm
Pris2 490,-

Om HYPERTROFI 101

Behöver du inspiration för att kunna hjälpa dina klienter att bygga muskler mer effektivt? Behöver du en nytändning i programdesign, eller vill du själv maximera dina resultat inom muskelbyggande träning? Då är vår workshop om hypertrofi (muskelbyggande träning, men det hade du garanterat redan koll på!) den perfekta möjligheten att ta din eller dina klienters träning till nästa nivå! Under åtta intensiva timmar kommer Andreas Israelsson att guidea dig genom en djupdykning i den vetenskapliga grunden för hypertrofi och hur du kan applicera den för att optimera resultaten.

Under det inledande teoriblocket kommer du att lära dig om vikten av att programmera vila, reps, set, intensitet och progressiv överbelastning för att stimulera muskeltillväxt på ett effektivt sätt. Vi kommer att bryta ner de nyckelfaktorer som påverkar hypertrofi och ge dig verktygen för att skapa en skräddarsydd träningsplan som passar dina individuella mål och behov.

I det praktiska blocket kommer du att få möjlighet att omsätta dina nyvunna kunskaper i handling. Genom övningsval och teknikdemonstrationer kommer du att guidas genom effektiva träningsmetoder för att maximera din muskeltillväxt och styrka. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren träningsentusiast, kommer du att lämna workshopen med konkreta verktyg och insikter. 

Missa inte chansen att investera i din egen utveckling och bli en expert på muskelbyggnad! 

Nästa start:
16. jun
Stockholm
Pris2 490,-

Utbildningsorter

Stockholm

Boka

course
16
juni
Stockholm
HYPERTROFI 101

Alternativ

- Det finns flera vägar till Personlig Tränare

The Academy har utvecklat flera utbildningsalternativ för dig som vill ha kompetens som Personlig Tränare. Eftersom vardagen och livssituationen för våra elever varierar, har vi även utvecklat kompetensprogram som kan anpassas efter individens behov och önskemål. Oavsett vilken studieform du väljer är kursinnehållet detsamma – det enda som skiljer är den tid du lägger ner och studieformen.

Föreläsare

- En kombination av lärare och föreläsare i särklass

Lusten att utveckla människor, hårt arbete och en glödande drivkraft – det är det som binder oss samman. The Academys utbildare är bland annat författare, forskare och naprapater, med specialistinriktningar inom såväl medicin som idrottsprestation vid sidan om läraryrket.

Här presenterar vi våra utbildare som du kommer att få chansen att inspireras av och ta lärdom från under din studietid på The Academy.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Våra partners

The Academy