Calisthenics

Den här kursen är för dig som är intresserad av kroppsviktsträning (Calisthenics). Alltså styrketräning med hjälp av din egen kroppsvikt.

Nästa uppstart
Vi har inget datum för nästa kurs än. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och bli den första personen som får besked när datumet kommer

Om Calisthenics

Den här kursen är för dig som är intresserad av kroppsviktsträning (Calisthenics). Alltså styrketräning med hjälp av din egen kroppsvikt.

Lär dig grunderna för handstående, pullups/muscle-ups, olika typer av armhävningar och andra övningar i räcke. Det här är en workshop för alla oavsett nivå, alla övningar går att anpassa.


Innehåll

  • introduktion till calisthenics - Hur mycket du faktiskt kan göra/träna bara med din kropp som redskap.
  • praktiskt - uppvärmning, utförande och anpassning


OM UTBILDAREN
William Nilsson har jobbat som personlig tränare i över 5 år på SATS. För ungefär 4 år sen började han gå från den traditionella styrketräningen och började utöva crossfit & mer kroppsviktsbaserad träning. Intresset för handstående, övningar i räcke, paraletter samt andra kroppsegna övningar har bara växt ännu mer med tiden. Det är häftigt att inse vad du faktiskt kan åstadkomma genom att bara använda dig själv som belastning. Detta vill William dela med dig i denna workshop!

 
 
 
 

 

Litteraturlista

https://cdn.legaonline.se/10438/144478/9ed13616aa47ad04d3159047b500657b/kropps.jpg

Föreläsare

- En kombination av lärare och föreläsare i en särklass

Lusten att utveckla människor, hårt arbete och en glödande drivkraft – det är det som binder oss samman. The Academys utbildare är bland annat författare, forskare och naprapater, med specialistinriktningar inom såväl medicin som idrottsprestation vid sidan om läraryrket.

Här presenterar vi våra utbildare som du kommer att få chansen att inspireras av och ta lärdom från under din studietid på The Academy.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Förverkliga din dröm om ett yrke inom träning och hälsa!

Vår ambition är att skapa en utbildning som hjälper dig att hitta din nisch och forma din dröm inom träning och hälsa. The Academys utbildare är bland annat författare, forskare och naprapater, med specialistinriktningar inom såväl medicin som idrottsprestation vid sidan om läraryrket. De finns där för dig för att inspirera dig och få dig att förstå att allt är möjligt.

Våra partners

The Academy