Framtidens PT-utbildning!

Lic. PT Pro

Marknadens bredaste utbildning till Lic. Personlig tränare och du erhåller såväl internationell som svensk licens.

Från

1 170

kr/månaden *
Total 59 900 SEK inkl moms.
* Total månadskostnad (inkl. ränta/avgifter), räntefri delbetalning erbjuds upp till 24 mån

PT Pro består av två delar som ingår i priset:

Steg 1.

Förstudier - Lic. PT Online

Banbrytande teoretiska förstudier som görs 100% digitalt. När du vill. Där du vill. Genom dessa förstudier kan lärarna påbörja undervisningen på en betydligt högre nivå och ge dig än bättre förutsättningar för en framgångsrik PT-karriär!
Steg 2.

Lic. PT Pro

Marknadens bredaste utbildning till Lic. Personlig tränare och du erhåller såväl internationell som svensk licens.

Maximera din potential med våra innovativa digitala förstudier

Vår nya PT utbildning tar din inlärning till en het ny nivå. Vi inleder utbildningen med interaktiva digitala förstudier, Lic. PT Online, som sker genom vår specialbyggda studieportal. Dessa förstudier är skapade med den senaste forskningen inom pedagogik i åtanke och utgör en perfekt grund för den kommande fysiska utbildningen. Utbildningen består av ca tre veckors egenstudier med förinspelat material i form av såväl text som bild och film, inlämningsuppgifter och quiz. Läs mer om kursen här https://theacademy.se/pt-online. När du anmäler dig till Lic. PT Pro kommer du att få tillgång direkt till Lic. PT online. På så sätt kan du starta igång dina förstudier i god tid innan det är dags för de fysiska träffarna.

Med denna grund att stå på beger man sig sen till skolan ("standard" genomförs fre-sön medan "intensiv" är schemalagd mån-fre) djupdyker i praktisk träning i följande ämnen:

 • Källkritik Folkhälsa
 • Kommunikation
 • Passningsteknik
 • Stretch
 • Teknisk genomgång
 • Programdesign
 • Marknadsföring
 • Sälj
 • Analys
 • Funktionell träning
 • Styrketräning
 • Testmetodik
 • Uthållighetsträning
 • HLR/Akut omhändertagande
 • Styrketräning
 • Kost & Näringslära
 • PT-rollen
 • Skador

Med denna utbildning får du allt du behöver för att kunna byta karriär och satsa helhjärtat på PT-yrket!

För ett friskare Sverige!

Vanliga frågor och svar

För att du ska få en möjlighet att ta emot riktiga klienter samtidigt som du har uppbackning av en lärare har vi valt att inkludera en praktik i utbildningen PT PRO. Till skillnad från den praktik många ser framför sig när man hör ordet är detta dock en väldigt begränsad och flexibel typ av praktik.

Praktikperioden sträcker sig från tillfället "Lärarledd praktik" (där du genomför dina första riktiga praktiktimmar under läraruppsikt) till tillfället "Uppsamling praktik/PT-rollen", vilket är 2 eller 3 veckor. Under denna period ska du genomföra 15 träningstimmar med klienter. Vi rekommenderar dig att få en blandning av nybesök (förstagångs-träning) och återbesök (återkommande klienter), vilket innebär 5-10 olika klienter.

Du har två val när det kommer till plats för praktiken:

 • Jag har egna kontakter på ett gym som jag vill genomföra min praktik på

  • Detta är ett perfekt alternativ för dig som ex. redan har ett jobblöfte på ett specifikt gym, varpå du redan under praktikperioden kan börja hitta klienter. I detta fall behöver du bara få godkänt av platschefen på gymmet samt skicka in kontaktuppgifter till personen.

 • Jag behöver hjälp att hitta praktikplats

  • Genom våra långtgående samarbeten med Sveriges största träningskedjor har vi möjlighet att erbjuda dig praktikplats på mängder av gym i kedjorna: F24S, SATS och Nordic Wellness. Du genomför din ansökan om specifika anläggningar i studentwebben, och får kort därefter återkoppling direkt från gymmet.

Riktlinjer för praktiken på PT PRO:

 • Du väljer själv om du vill genomföra din praktik under ett fåtal dagar under praktikperioden - eller sprida ut dina klienter till en person om dagen.

 • Under praktikperioden har du en utsedd mentor från lärarteamet på skolan. Er kontakt sker via mail och går ut på att du efter varje träningstimma skickar över din träningsplanering (inkl. utfört pass och kommentar/förklaring av din planering) till din mentor, som därefter återkopplar med feedback inom 72 timmar.

 • Genom vårt kostnadsfria samarbete med KRY får du (när du ansöker om denna enligt instruktionerna i välkomst-kapitlet) en elevförsäkring under utbildningen. Denna försäkring täcker inte bara dig, utan även eventuella skador på klienter under praktikperioden.

 • Dina praktiktimmar är obetalda och genomförs därmed utan kostnad för någon av klienterna, vilket även innebär att klienterna är fullt medvetna om att du praktiserar.

 • Syftet med praktiken är att du ska få en chans att träna på att sälja in dina PT-tjänster genom att ta kontakt med medlemmar på anläggningen. Vi är fullt medvetna om att detta kan kännas läskigt - men som tur är har du vid praktiktillfället många timmars träning i detta moment, och det finns dessutom mängder av klienter som är oerhört villiga att träna med en PT kostnadsfritt. :)

 • Med tanke på ovanstående punkt rekommenderar vi dig att inte träna på ett större antal vänner/bekanta. Med det sagt förstår vi att du säkerligen kommer ha många vänner och bekanta som är oerhört sugna att få hjälp av dig och är därför helt öppna för att ett fåtal klienter utgörs av denna typ av klienter. Notera dock att dessa personer behöver vara medlemmar på gymmet du praktiserar på för att du ska ha möjlighet att träna personerna (du får alltså inte släppa in personer på gymmet kostnadsfritt under din praktik).

 • Skulle du inte ha möjlighet att genomföra samtliga timmar på ett gym finns även möjligheten att träna klienter hemma/utomhus. Detta får dock ske på max 7 tillfällen av 15.

Vi samarbetar med alla ledande aktörer i Sverige och förmedlar dagligen kontakt till rekryterande person på de olika gymmen runt om i Sverige till alla våra elever. Tveka inte att höra av dig till oss om du som elev på skolan vill byta jobb längre fram i karriären, en gång del av The Academy-familjen alltid del av The Academy-familjen!

Det enda förkunskapskravet vi har på våra PT-utbildningar är att man förstår Svenska flytande, då all undervisning sker på Svenska. I övrigt finns det inga som helst hinder för att bli PT, så boka din plats på utbildningen redan idag!

Det finns många olika PT-utbildningar på den svenska marknaden, och vi förstår att det kan leda till förvirring för dig som söker en utbildning. Vi har därför satt ihop en enkel guide som förklarar några viktiga saker att fundera över när du jämför utbildningar.

MÅL: En av de viktigaste sakerna du behöver fundera på är vilken målsättning du har med dina studier, då detta kan komma att påverka vilken utbildning som passar dig bäst. Om du är intresserad av träning och vill lära dig mer för egen del, redan jobbar i friskvårdsbranschen och vill kunna ge träningstips till befintliga kunder eller vill testa PT-yrket kanske det räcker med en enklare utbildning (ex. Lic. PT Online). Om du vill byta karriär och jobba heltid som PT kanske det är värt att satsa på en fysiskt lärarledd PT-utbildning (Lic. PT PRO). Om du väljer att gå Lic. PT Online och vid ett senare tillfälle vill lära dig ännu mer så drar vi av det du betalat för Lic. PT Online på priset för Lic. PT PRO!

LÄRARTEAMET: För att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas som PT har vi inte bara handplockat några av branschens största namn, utan har handplockat de profiler som själva är aktiva inom yrket och är högskoleutbildade i samma/närliggande ämne de undervisar inom.

FÖRUTSÄTTNINGAR: En person som är helt ny till träning kan behöva mer stöd under utbildningen än en person som tränat på elitnivå i många år. Därför har vi två olika alternativ för dig som vill bli PT:

Lic. PT Online är det perfekta alternativet för dig som gillar onlinestudier och behöver en flexibel utbildning som kan göras när och var som helst. I och med att materialet är förinspelat är det du som planerar in dina studietillfällen, samtidigt som du har mängder av interaktioner med vårt lärarteam under utbildningen (genom personligt rättade inlämningsuppgifter). Av denna anledning har vi även kunnat ge dig ett pris som sänker tröskeln in i PT-branschen mer än någonsin tidigare!

Lic. PT PRO är vår fysiskt lärarledda PT-utbildning som maximerar dina förutsättningar till en lång och framgångsrik PT-karriär. Under utbildningens nio helger (fredag 16-20, lördag/söndag 8-17) som är förlagda varannan helg under ca 4 månader får du totalt 182 lärarledda timmar. Under dessa timmar tränas du praktiskt i alla delar av PT-yrket, alltid med stöd från vårt fantastiska lärarteam som inkluderar många av Sveriges mest kända träningsprofiler. Detta är den rätta vägen för dig som vet att PT-yrket är rätt, vill gå all in direkt och som vill maximera jobbmöjligheterna efter utbildningen.

Om du redan innan vet att du vill jobba på ett specifikt gym är det en bra idé att fråga gymmet vilka krav de har på sina PT's. Om gymmet kräver att PT'n gått en FRISK-licensierad utbildning är det t.ex. enbart fysiskt lärarledda utbildningar (som Lic. PT PRO) som genererar denna licens. Om gymmet godkänner EuropeActive-ackreditering (EREPS-registrering) kan du jobba där både efter att ha gått Lic. PT PRO och Lic. PT Online.

STUDIEMATERIAL: Ett djupgående, evidensbaserat och ständigt uppdaterat studiematerial är A och O för att du ska känna dig trygg i svaren du ger ut som PT. Vi har en specialutvecklad studieportal med fokus på pedagogik, som innehåller vårt egenutvecklade studiematerial i form av bilder, filmer, 3D-animationer och text.

FRISK-LICENS: Vill du ha möjlighet att jobba på många av de stora kedjorna i Sverige krävs den nationella FRISK-licensen. Denna licens innebär att vi som skola lever upp till de högst ställda kraven i branschen, och är därmed ett viktigt kvalitetsmärke. Vi har licensierad delegeringsrätt, vilket innebär att alla elever som tar sin PT-licens genom oss per automatik blir godkända av FRISK. Tryck här för att läsa mer om FRISK.

EUROPEACTIVE: Planerar du att jobba utomlands är det till stor hjälp att du genom vår utbildning även blir del av EREPS (European Register of Exercise Professionals) som är en del av EuropeActive. Detta register används av arbetsgivare världen runt för att säkerställa att deras internationella PT's har en utbildning som lever upp till kraven. Vi bjuder på första årskostnaden som en examenspresent!

Hoppas att denna guide besvarat några av frågorna du har. Funderar du fortfarande över vilken utbildning som passar dig bäst hjälper vi dig jättegärna vidare. Tryck på chattikonen till höger för att komma direkt till en av våra studievägledare!

Det finns många olika PT-utbildningar på den svenska marknaden, och vi förstår att det kan leda till förvirring för dig som söker en utbildning. Vi har därför satt ihop en enkel guide som förklarar några viktiga saker att fundera över när du jämför utbildningar.

MÅL: En av de viktigaste sakerna du behöver fundera på är vilken målsättning du har med dina studier, då detta kan komma att påverka vilken utbildning som passar dig bäst. Om du är intresserad av träning och vill lära dig mer för egen del, redan jobbar i friskvårdsbranschen och vill kunna ge träningstips till befintliga kunder eller vill testa PT-yrket kanske det räcker med en enklare utbildning (ex. Lic. PT Online). Om du vill byta karriär och jobba heltid som PT kanske det är värt att satsa på en fysiskt lärarledd PT-utbildning (Lic. PT PRO). Om du väljer att gå Lic. PT Online och vid ett senare tillfälle vill lära dig ännu mer så drar vi av det du betalat för Lic. PT Online på priset för Lic. PT PRO!

LÄRARTEAMET: För att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas som PT har vi inte bara handplockat några av branschens största namn, utan har handplockat de profiler som själva är aktiva inom yrket och är högskoleutbildade i samma/närliggande ämne de undervisar inom.

FÖRUTSÄTTNINGAR: En person som är helt ny till träning kan behöva mer stöd under utbildningen än en person som tränat på elitnivå i många år. Därför har vi två olika alternativ för dig som vill bli PT:

Lic. PT Online är det perfekta alternativet för dig som gillar onlinestudier och behöver en flexibel utbildning som kan göras när och var som helst. I och med att materialet är förinspelat är det du som planerar in dina studietillfällen, samtidigt som du har mängder av interaktioner med vårt lärarteam under utbildningen (genom personligt rättade inlämningsuppgifter). Av denna anledning har vi även kunnat ge dig ett pris som sänker tröskeln in i PT-branschen mer än någonsin tidigare!

Lic. PT PRO är vår fysiskt lärarledda PT-utbildning som maximerar dina förutsättningar till en lång och framgångsrik PT-karriär. Under utbildningens nio helger (fredag 16-20, lördag/söndag 8-17) som är förlagda varannan helg under ca 4 månader får du totalt 182 lärarledda timmar. Under dessa timmar tränas du praktiskt i alla delar av PT-yrket, alltid med stöd från vårt fantastiska lärarteam som inkluderar många av Sveriges mest kända träningsprofiler. Detta är den rätta vägen för dig som vet att PT-yrket är rätt, vill gå all in direkt och som vill maximera jobbmöjligheterna efter utbildningen.

Om du redan innan vet att du vill jobba på ett specifikt gym är det en bra idé att fråga gymmet vilka krav de har på sina PT's. Om gymmet kräver att PT'n gått en FRISK-licensierad utbildning är det t.ex. enbart fysiskt lärarledda utbildningar (som Lic. PT PRO) som genererar denna licens. Om gymmet godkänner EuropeActive-ackreditering (EREPS-registrering) kan du jobba där både efter att ha gått Lic. PT PRO och Lic. PT Online.

STUDIEMATERIAL: Ett djupgående, evidensbaserat och ständigt uppdaterat studiematerial är A och O för att du ska känna dig trygg i svaren du ger ut som PT. Vi har en specialutvecklad studieportal med fokus på pedagogik, som innehåller vårt egenutvecklade studiematerial i form av bilder, filmer, 3D-animationer och text.

FRISK-LICENS: Vill du ha möjlighet att jobba på många av de stora kedjorna i Sverige krävs den nationella FRISK-licensen. Denna licens innebär att vi som skola lever upp till de högst ställda kraven i branschen, och är därmed ett viktigt kvalitetsmärke. Vi har licensierad delegeringsrätt, vilket innebär att alla elever som tar sin PT-licens genom oss per automatik blir godkända av FRISK. Tryck här för att läsa mer om FRISK.

EUROPEACTIVE: Planerar du att jobba utomlands är det till stor hjälp att du genom vår utbildning även blir del av EREPS (European Register of Exercise Professionals) som är en del av EuropeActive. Detta register används av arbetsgivare världen runt för att säkerställa att deras internationella PT's har en utbildning som lever upp till kraven. Vi bjuder på första årskostnaden som en examenspresent!

Hoppas att denna guide besvarat några av frågorna du har. Funderar du fortfarande över vilken utbildning som passar dig bäst hjälper vi dig jättegärna vidare. Tryck på chattikonen till höger för att komma direkt till en av våra studievägledare!

Precis som för övriga jobb varierar anställningsformen för Personliga Tränare beroende på arbetsgivare och yrkesroll. I branschen finns såväl fasta anställningar med fast månadslön, timbaserad ersättning eller en mix av båda.

Utöver detta erbjuder många arbetsgivare även möjligheter för dig som har eget företag att arbeta som konsult och därmed fakturera arbetsgivaren för de timmar du arbetat.

I Sverige är vår erfarenhet (baserad på kontakt med samtliga större gymkedjor likväl som en mängd mindre privata gym) att gymmen antingen kräver att PT'n har gått en utbildning som är EuropeActive-ackrediterad, alternativt att PT'n har gått en utbildning som är FRISK-ackrediterad (enbart fysiska utbildningar har möjlighet att bli FRISK-ackrediterade).

Våra PT-utbildningar genererar följande licenser:

Lic. PT Online - Europe Active (EQF 4 - online)

Lic. PT PRO - FRISK och Europe Active (EQF 4)

Du kan läsa mer om ramverket för Europe Active här.


Du kan läsa mer om ramverket för FRISK här.

Du är alltid välkommen att fråga våra studievägledare på skolan om tips på arbetsgivare som erbjuder en specifik anställningsform.

Vi har utformat utbildningen Lic. PT PRO för att alla människor, oavsett förkunskaper samt tidigare erfarenheter ska ha möjlighet att utbilda sig hos oss. Du kommer däremot uppleva att utbildningstiden blir lättare om du har tidigare erfarenhet och intresse av träning och hälsa.

Detta görs inte minst genom de förstudier som genomförs online innan de lärarledda delarna påbörjas, där alla elever bygger upp en grundkunskap så att den fysiskt lärarledda undervisningen kan börja på en mer avancerad nivå - och på så vis effektivisera studierna och ge dig som elev än bättre förutsättningar för en lång och framgångsrik PT-karriär!

Samtliga föreläsningar och allt studiematerial är på svenska, vilket innebär att du som elev behöver förstå svenska i såväl tal som text. Se mer om utbildningsmöjligheter för dig som primärt talar engelska i vår FAQ.

Du som redan har förkunskaper motsvarande Lic. PT Online, läs punkten om tillgodoräkning av tidigare utbildning i vår FAQ.

När vi utvecklade Lic. PT PRO var ett av våra fokusområden att utbildningen skulle vara möjlig att genomföra även för de personer som samtidigt jobbar heltid. Av denna anledning skapade vi förstudier som görs 100% online (Lic. PT Online) på de tider som passar en bäst, och placerade resterande lärarledda delar uteslutande på helger i vårt "standard"-upplägg (fredag 16.00-20.00, lördag/söndag 9-18). För att även ha ett alternativ för dig som vill bli klar så snabbt som möjligt har vi även ett antal "intensiv"-utbildningar, där du får exakt samma utbildning förlagd från måndag till fredag.

Standard: Utbildningen går varannan helg under den lärarledda delen av utbildningen (nio lärarledda helger under ca 4 månader, utöver dessa helger tillkommer en digital introduktion samt praktisk examination).

Intensiv: Utbildningen sker veckodagar, antingen 9-18 eller 9-13 i ungefär fem veckor (med ett par veckors praktik-uppehåll innan sista dagarna).

Du hittar exakta datum och tider för de lärarledda tillfällena genom att klicka på kalender-symbolen vid respektive utbildningsstart under rubriken "BOKA" på undersidan för Lic. PT PRO. I schemat hittar du även information kring plats för respektive undervisningstillfälle.

Notera att alla datum och tider som står angivna i schemat är lärarledd undervisning, du behöver alltså vara på plats på skolan vid samtliga schemalagda tillfällen (med undantag för eventuella digitala tillfällen, dessa genomförs live och kan ej ses i efterhand).

Direkt efter bokning av din plats på utbildningen Lic. PT PRO får du tillgång till utbildningens förstudier (Lic. PT Online). Förstudierna går igenom anatomi, fysiologi, träningslära och grundläggande teoretisk kunskap för PT-yrket, så att tiden med våra lärare kan spenderas på de delar av PT-yrket som inte bäst lärs ut online. Förstudierna beräknas till ca 200 timmars egenstudier, och behöver slutföras innan de lärarledda delarna börjar (förstudierna består av PT Online, då du inte genomför praktik och examination förrän i slutet av PT PRO är antalet timmar lägre än om man enbart går PT Online).

Under de lärarledda delarna uppskattas egenstudierna till ca 182 timmar. Notera dock att samtliga tidsuppskattningar (för såväl förstudier som egenstudier) är högst individuell, och kan därmed vara såväl betydligt högre som lägre (beroende på studievana, träningsvana, förkunskaper, studiero, andra åtaganden under perioden osv).

Vår erfarenhet är att det är en bra idé att till en början avsätta 30-60 minuter varje dag och på så vis snabbt få grepp om din studietakt (varpå du löpande kan justera planeringen för resterande delar av utbildningen).

Vi lägger stor vikt vid att de lärare du träffar på skolan inte bara ska vara aktiva inom yrket själva, utan att de även har en gedigen bakgrund med en eller flera för ämnet relevanta akademiska utbildningar. Du kan läsa mer om respektive lärare på skolan genom att klicka här!

I och med att vår PT-utbildning är speciellt framtagen för att lära dig allt du behöver veta för att kunna ge dig ut i arbetslivet är det svårt att ge ett generellt svar på frågan om att tillgodoräkna sig kunskap från tidigare utbildningar och därmed kunna avstå från att delta på delar av en utbildning.

Om du tidigare har gått vår utbildning Lic. PT Online har du dock möjlighet att dra av hela kostnaden du betalat för Lic. PT Online på priset för Lic. PT PRO.

Om du tidigare har gått en PT-utbildning som saknar FRISK-licens har du möjlighet att tenta av förstudierna på Lic. PT PRO, och (efter godkänd tentamen) hoppa rakt in i den lärarledda delen av utbildningen. Genom att göra detta drar vi av kostnaden för Lic. PT Online på priset (notera att du på detta vis inte får tillgång till förstudiernas studiematerial).

För att kunna ge dig ett tydligt svar på om du har möjlighet att tenta av förstudierna ber vi dig skicka in diplom/kursintyg till info@theacademy.se alternativt via chatten nere i högra hörnet.

Tryck här för att komma till undersidan för Lic. PT PRO där du hittar schema för de lärarledda delarna av respektive utbildningsstart under rubriken "BOKA". Innan de lärarledda delarna börjar behöver du genomföra förstudier online (förstudierna består av PT Online, då du inte genomför praktik och examination förrän i slutet av PT PRO uppskattas antalet studietimmar till dina förstudier till ca 200 timmar), likväl som egenstudier under utbildningen (uppskattade till ca 182 timmar). Läs mer om tidsåtgång för egenstudier i vår FAQ.

Totalt sett, från det att du påbörjar egenstudierna till examinering tar utbildningen ca 5 månader (beroende på hur mycket tid du behöver till förstudierna, som du får tillgång till direkt efter bokning). Utbildningen är dock skapad för att kunna kombineras med ett heltidsjobb (genom att enbart vara på plats varannan helg).

De dagar och tider du ser i schemat är alltså de dagar och tider du är på skolan/gymmet. i schemat ser du även på vilken av platserna tillfället sker, samt om det är möjligt att se det online eller ej.

Examinering och licenser

Examineringen består av en praktisk examination som görs under din sista utbildningsdag samt en digital teoretisk examination som görs hemifrån.

Kostnaden för licensen ingår i utbildningspriset.

När du licensieras på PT PRO får du automatiskt:
– The Academy's PT PRO-licens
– Sveriges nationella licens (FRISK-licensen)
– Europe Active´s internationella licens

inklusive ett års kostnadsfritt medlemsskap i EREPS (European Register of Exercise Professionals).

Läs mer om licenser här.

Jobb

Att arbeta som personlig tränare är ett väletablerat yrke och efterfrågan på utbildade och licensierade personliga tränare fortsätter att öka då PT-branschen ökat med ca 15 % per år de senaste åren. 

Skulle du trots detta uppleva att du har svårt att hitta jobb garanterar vi att vi efter utbildningen fixar en jobbintervju åt dig på ett gym så nära dig som möjligt och med en ledig tjänst.

Pris och delbetalning

Utbildningen kostar

Från 1 170 kr/månaden

Pris 59 900 SEK inkl moms.

* Uppläggningsavgift & administrativa avgifter tillkommer

Delbetalning

Behöver du hjälp med finansieringen erbjuder vi i samarbete med Human Finans dig olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Låna räntefritt och dela upp din betalning upp till 24 månader. Här kan du läsa mer om delbetalning via Human Finans.

14 dagars öppet köp

Du vet väl att du har 14 dagars öppet köp när du bokar din utbildningsplats?  Läs mer om betalning, anmälan och utbildning på vår FAQ.

Vad tycker eleverna?

Vid valet av utbildning så säger Alva att hon ville gå på den bästa skolan – och då föll valet på The Academy. Som så må...
Konståkningstjejen Wictoria Grahn hittade i tonåren en ny passion i träning på gymmet – och ett antal år senare är intre...

Boka

26
januari
Stockholm
Standard
Lic. PT Pro Endast 5 platser
Kursschema
02
februari
Göteborg
Standard
Lic. PT Pro Endast 7 platser
Kursschema
05
april
Karlstad
Standard
Lic. PT Pro
Kursschema
12
april
Stockholm
Standard
Lic. PT Pro
Kursschema
03
maj
Malmö
Standard
Lic. PT Pro
Kursschema
17
juni
Stockholm
Intensiv
Lic. PT Pro
Kursschema
23
augusti
Stockholm
Standard
Lic. PT Pro
Kursschema
13
september
Umeå
Standard
Lic. PT Pro
Kursschema
18
oktober
Malmö
Standard
Lic. PT Pro
Kursschema
01
november
Göteborg
Standard
Lic. PT Pro
Kursschema

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Förverkliga din dröm om ett yrke inom träning och hälsa!

Vår ambition är att skapa en utbildning som hjälper dig att hitta din nisch och forma din dröm inom träning och hälsa. The Academys utbildare är bland annat författare, forskare och naprapater, med specialistinriktningar inom såväl medicin som idrottsprestation vid sidan om läraryrket. De finns där för dig för att inspirera dig och få dig att förstå att allt är möjligt.

Våra partners

The Academy