Framtidens PT-utbildning!

Lic. PT Pro

Marknadens bredaste utbildning till Lic. Personlig tränare och du erhåller såväl internationell som svensk licens.

Från

1 170

kr/månaden *
Total 59 900 SEK inkl moms.
* Total månadskostnad (inkl. ränta/avgifter), räntefri delbetalning erbjuds upp till 24 mån

Få nycklarna till vårt arbetsgivarnätverk

Vi vill att alla våra elever ska hitta jobbet de drömt om, och för att underlätta jobbsökandet får alla elever tillgång till vårt nätverk med kontaktuppgifter till personerna som rekryterar PT’s för alla stora gymkedjor i Sverige.

Image

Utbildning med extra allt

Våra elever får en utbildning i världsklass, men vi vill ge våra elever allt de kunde tänka sig ha nytta av, och inkluderar därför även en vidareutbildning, en gratis hemsida och en utskriven licens.

Image

9 av 10 har jobb innan examen

I vår senaste elevutvärdering bekräftades att 9 av 10 elever hade fått jobb redan innan examen och att hela 75% av alla svarande fortfarande var aktiva som personliga tränare.

Image

PT Pro består av två delar som ingår i priset:

Steg 1.

Förstudier - Lic. PT Online

Banbrytande teoretiska förstudier som görs 100% digitalt. När du vill. Där du vill. Genom dessa förstudier kan lärarna påbörja undervisningen på en betydligt högre nivå och ge dig än bättre förutsättningar för en framgångsrik PT-karriär!
Steg 2.

Lic. PT Pro

Marknadens bredaste utbildning till Lic. Personlig tränare och du erhåller såväl internationell som svensk licens.

Standard eller Intensiv

För att utbildningen ska passa just dig finns den schemalagd med två olika studietakter (du ser studietakten för respektive start i "Boka"-listan längre ner på sidan). Studietakten påverkar inte innehållet i utbildningen, utan enbart vilka veckodagar och tider du har den praktiska undervisningen: 

Standard

Detta upplägg är perfekt för dig som kombinerar dina studier med ett heltidsjobb eller heltidsstudier. Utbildningen går varannan helg (fredag 16-20, lördag 9-18 och söndag 9-18) med totalt tio undervisningshelger.

Intensiv

Under sommaren har du möjlighet att gå vår “intensiv”-utbildning i Stockholm, som är klockren för dig som vill gå all in och bli färdig PT på kortast möjliga tid. Undervisningen består av totalt fem veckors undervisning och läggs måndag till fredag med en blandning av halvdagar (9-13) och heldagar (9-18).

LICENSER EFTER PT PRO

När du examinerats efter PT PRO får du följande licenser:

PT-licens - The Academy's PT PRO-licens är godkänd av såväl Europe Active som Active Sweden (FRISK) och har ett 30+ årigt rykte av hög kvalitet och kompetenta tränare. Din PT-licens från The Academy lever upp till de högst ställda kompetenskraven i Sverige och ger dig maximalt med möjligheter såväl nationellt som i resten av världen.

"Nutrition Coach"-diplom - Under PT PRO har du både ett utförligt studiematerial inom kost-/näringslära och får praktisk undervisning inom såväl kosthållning som kostrådgivning, vilket ger dig tillräcklig kompetens för att rådgöra dina PT-klienter kring kost.

Tips! För dig som vill kunna arbeta med klienters kosthållning på detaljnivå rekommenderar vi utbildningen till Licensierad Kostrådgivare. Du som har Nutrition Coach-diplomet får dessutom dra av 5900 kronor på priset (och betalar totalt 10.000 kronor för utbildningen till Licensierad Kostrådgivare)!

Träning & Kvinnohälsa - diplom - När du går PT PRO ingår även vidareutbildningen "Träning & Kvinnohälsa", som ger dig en spetskompetens för att kunna ta bättre hand om de klienter som är gravida, precis blivit mammor, kommit in i klimakteriet eller har frågor om huruvida menscykeln påverkar deras träning.

Vanliga frågor och svar

Jobb

Att arbeta som personlig tränare är ett väletablerat yrke och efterfrågan på utbildade och licensierade personliga tränare fortsätter att öka då PT-branschen ökat med ca 15 % per år de senaste åren. 

Skulle du trots detta uppleva att du har svårt att hitta jobb garanterar vi att vi efter utbildningen fixar en jobbintervju åt dig på ett gym så nära dig som möjligt och med en ledig tjänst.

Pris och delbetalning

Utbildningen kostar

Från 1 170 kr/månaden

Pris 59 900 SEK inkl moms.

* Uppläggningsavgift & administrativa avgifter tillkommer

Delbetalning

Behöver du hjälp med finansieringen erbjuder vi i samarbete med Human Finans dig olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Låna räntefritt och dela upp din betalning upp till 24 månader. Här kan du läsa mer om delbetalning via Human Finans.

14 dagars öppet köp

Du vet väl att du har 14 dagars öppet köp när du bokar din utbildningsplats?  Läs mer om betalning, anmälan och utbildning på vår FAQ.

Boka

2024
23 aug
Standard
PT Pro Endast 10 platser
Plats
Stockholm
Kursschema
2024
06 sep
Standard
PT Pro Endast 9 platser
Plats
Göteborg
Kursschema
2024
13 sep
Standard
PT Pro
Plats
Umeå
Kursschema
2024
18 okt
Standard
PT Pro Endast 6 platser
Plats
Malmö
Kursschema
2024
25 okt
Standard
PT Pro
Plats
Stockholm
Kursschema
2024
25 okt
Standard
PT Pro
Plats
Karlstad
2025
10 jan
Standard
PT Pro
Plats
Stockholm
Kursschema

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Våra partners

The Academy