WELLNESS STUDIO The Academy

Vår affärsidé är “Vi hjälper människor till ett hälsosamt liv genom regelbunden träning”. För att ge bra förutsättningar för detta etablerar vi anläggningar både i centralorter samt på landsbygd i vetskapen om att tillgänglighet är en viktig parameter för att träningen ska bli av. Våra värdeord Glädje, Passion och Omtanke är något har vi alltid med oss!

Varför välja Wellness Studio?

Vi erbjuder alla nya medlemmar två träffar med personlig tränare (PT) där vi skapar en personlig träningsplan för att ge bästa tänkbara start. Vi använder oss av modern teknik för att inspirera och skapa träningslust samtidigt som du kan följa din utveckling.

På merparten av våra anläggningar erbjuder vi utöver ett fullutrustat gym även ett brett utbud av gruppträning. Vi jobbar även med kost kopplat till träning och ger råd och tips för att skapa önskat resultat.

Alla instruktioner i våra gym ges av personliga tränare vilket säkerställer en hög kompetens.

Vi jobbar ständigt för att våra medlemmar ska vara nöjda. Det ska vara både roligt och utvecklande att vara medlem hos oss!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Förverkliga din dröm om ett yrke inom träning och hälsa!

Vår ambition är att skapa en utbildning som hjälper dig att hitta din nisch och forma din dröm inom träning och hälsa. The Academys utbildare är bland annat författare, forskare och naprapater, med specialistinriktningar inom såväl medicin som idrottsprestation vid sidan om läraryrket. De finns där för dig för att inspirera dig och få dig att förstå att allt är möjligt.

Våra partners

The Academy