NUTRITION DATA The Academy

Genom vårat exklusiva samarbete med Nutrition Data har du som elev på någon av utbildningarna: Lic. Kostrådgivare, Lic. PT Online samt Lic. PT PRO kostnadsfri tillgång till Nutrition Data i sex månader från start.

Nutrition Data Sweden AB är ett företag med en unik produkt som väldigt många inom kost- och träningsrådgivning använder. Företaget grundades 2014 i Sverige och utvecklar och säljer system för avancerad näringsberäkning och rådgivning inom kost och träning. Deras system används som arbetsredskap inom vården, i olika typer av friskvårdsföretag och i forskningssammanhang.

Produkter ND Komplett, ND Kost och ND Träning bygger på programmet Nutrition Data. Det är ett professionellt program för näringsberäkning, kostrådgivning och träningsrådgivning. Programmet uppfyller högt ställda krav och används bland annat inom sjukvård, friskvård, forskning och utbildning. Programmet är utvecklat av Nutrition Data Sweden AB i samarbete med Bergklint Education, forskare på Umeå Universitet och Karolinska Institutet, ett flertal dietister inom vården samt träningsexperter från flera gym och utbildningsföretag.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Våra partners

The Academy