FRISKIS & SVETTIS The Academy

Friskis&Svettis är en värderingsstyrd organisation. Våra värderingar ligger till grund för all vår träning och allt vi gör. Vår verksamhetsidé är "Lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla”.

Vi vet att om träning ska bli av måste den vara kul. Och vi vet att rörelseglädje är personlig. Därför är vår träning på många olika sätt. Men oavsett vad man väljer är vår träning en upplevelse för både kroppen och sinnena. Friskis&Svettis ser träning som en naturlig del av livet. Vi tror att alla människor behöver rörelse för att må bra. 

Vi är samlade i 159 ideella idrottsföreningar och vi är är en del av svensk föreningsidrott. Friskis&Svettis i Sverige finns från Kiruna i norr till Trelleborg i söder och i Norge finns 43 föreningar. Därutöver finns ytterligare nio föreningar spridda i Europa.  Flera hundratusen människor utgör Friskis&Svettis genom sina medlemskap.

Vilket utbud respektive förening erbjuder är upp till varje förening att bestämma.Tex är det ca 40 föreningar av 159 som erbjuder PT. Anställningsformen skiljer sig också åt mellan de olika föreningarna. På Friskis måsta ha gått en PT-utbildning som är godkänd av Europe Active och FRISK. Blir man rekryterad går man även vår interna grundutbildning, ”Ettan”. 

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Förverkliga din dröm om ett yrke inom träning och hälsa!

Vår ambition är att skapa en utbildning som hjälper dig att hitta din nisch och forma din dröm inom träning och hälsa. The Academys utbildare är bland annat författare, forskare och naprapater, med specialistinriktningar inom såväl medicin som idrottsprestation vid sidan om läraryrket. De finns där för dig för att inspirera dig och få dig att förstå att allt är möjligt.

Våra partners

The Academy