SATS The Academy

SATS Group är Nordens ledande träningskedja, med visionen att påverka hälsa och livskvaliteten hos våra medlemmar och samhället i stort. Alla är välkomna på SATS. Vi motiverar våra medlemmar genom att utgå från deras egen nivå och bidra med positiva utmaningar, både stora och små. SATS erbjuder branschens mest kompetenta och inspirerande personal i en välkomnande miljö på våra gym. Vi har ett brett produktutbud inom träning och tillsammans med digitala utvecklingar erbjuder vi det senaste i branschen. Vi är dedikerade att hjälpa våra medlemmar att vara aktiva, ha ett hälsosamt och lyckligare liv.

”We make people happier and healthier”

Varje dag arbetar vi på SATS för att fler människor ska träna regelbundet och ett av våra bästa verktyg för att åstadkomma detta är personligt anpassad träning. 

Som Personlig Tränare på SATS hjälper du våra medlemmar att träna säkert och effektivt genom individuellt framtagna träningsprogram. Du finns där för att pusha, motivera och hitta nya övningar till dina kunder. Du är lyhörd för individuella behov och inneha stor yrkeskunskap för att kunna ta fram träningsprogram med god variation samt omväxlande och effektiva övningar.  

Att arbeta som Personlig Tränare på SATS innebär att du arbetar aktivt för att få kontakt med nya såväl som befintliga kunder. Antal kunder är ett resultat av det arbete du lägger ner för att skapa nya kontakter bland våra medlemmar. I rollen som Personlig Tränare styr du själv din arbetstid och din lön. Vi vet att första tiden som PT kan vara tuff, men med bra verktyg, möjliggör vi att du ska få alla förutsättningar som krävs för att bli framgångsrik i din roll.  

Dina främsta arbetsuppgifter handlar om att ta fram träningsprogram och vägleda våra medlemmar i deras träning och tillsammans arbeta mot deras mål. Lika viktigt i rollen är ta ansvar för driften på centret, att hålla center rent och snyggt samt vara behjälplig för kollegor och medlemmar. 

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Våra partners

The Academy