SIMPLY.COM The Academy

Vi vet hur viktig online-närvaron är för en PT, och har därför valt att ge samtliga elever som går PT Online eller PT PRO en egen hemsida i examenspresent. Genom ett exklusivt samarbete med Simply.com får du såväl domän som webbhotell utan kostnad i ett helt år från det att du aktiverar hemsidan, och väljer därefter själv hur du vill fortsätta.

Med Simply's 5-stjärniga support och hosting i världsklass erbjuder dom dig det perfekta webbhotellet för din domän, hemsida och e-postadress. Hos Simply kan du enkelt och smidigt administrera din hemsida och med deras egna, användarvänliga, hemsideprogram eller genom andra kända CMS-verktyg såsom WordPress får du möjligheten att enkelt skapa den perfekta hemsidan just för dig.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Förverkliga din dröm om ett yrke inom träning och hälsa!

Vår ambition är att skapa en utbildning som hjälper dig att hitta din nisch och forma din dröm inom träning och hälsa. The Academys utbildare är bland annat författare, forskare och naprapater, med specialistinriktningar inom såväl medicin som idrottsprestation vid sidan om läraryrket. De finns där för dig för att inspirera dig och få dig att förstå att allt är möjligt.

Våra partners

The Academy