MEDLEY The Academy

Vår vision är att inspirera fler till ett aktivt, friskare och gladare liv. Vi är en social mötesplats för kommunens alla invånare, från barn till seniorer. På Medley är alla välkomna och med ett brett utbud av aktiviteter får vi fler människor att hitta träningsglädje och inspiration för ett aktivt friskare liv. Vi jobbar med bemötande i världsklass och hjälper våra medlemmar att ta sin träning till nästa nivå.

Vår vision är att inspirera fler till ett aktivt, friskare och gladare liv. Vi är en social mötesplats för kommunens alla invånare, från barn till seniorer. På Medley är alla välkomna och med ett brett utbud av aktiviteter får vi fler människor att hitta träningsglädje och inspiration för ett aktivt friskare liv. Vi jobbar med bemötande i världsklass och hjälper våra medlemmar att ta sin träning till nästa nivå.

Vi söker licensierade personliga tränare. Är du driven, målinriktad och brinner för att hjälpa människor att nå sina mål - då passar du hos oss. Vi erbjuder ett flexibelt jobb med möjlighet till 50% visstidsanställning under en begränsad period och härliga kollegor i en inspirerande bransch.

På Medley tror vi på en bra onboarding plan för våra personliga tränare.

Vi vill att varje PT ska ha en tydlig bild av vad som förväntas samt vilket stöd vi som arbetsgivare kommer ge. Vi tror på ett nära samarbete med både gymansvarig och anläggningschef.  För att på bästa sätt komma in i verksamheten vill vi att man arbetar på gymmet med instruktioner i Träningsresan samt att man leder minst ett gruppträningspass i veckan. I vissa fall ger vi även möjlighet till 50% visstidsanställning under 6 månader.

Från en av Medley's personliga tränare:

"På Medley får jag jobba med ett varierande klientel. Seniorer som vill ha rörlighet och balans, medelålders som vill bygga styrka och kondition och yngre som vill förbättra sig inom idrott för att nämna några exempel. Det är en blandning av styrketräning, rörelseträning, rehabträning och konditionsträning.

Klienter finns det gott om och Medley ger bra förutsättningar att relativt enkelt fånga upp dem. Både genom instruktioner på gymmet men också genom t.e.x  PT-kvällar där man skapar ett bra möte med heta klienter. Gruppträning är också ett ypperligt tillfälle att slussa deltagare vidare till personlig träning. Att röra sig på anläggningen och se våra kunder, säga hej och bjuda på ett enkelt tips är ett annat enkelt sätt att skapa kontakt, bygga förtroende och få in nya kunder.

På Medley får jag även bra stöd från ansvariga. Här ges utrymme att bolla tankar och idéer. Kollegor som ställer upp och hjälper till med kunskap om man fastnar i tankar kring olika klientfall. Man är inte lika ensam som man kan bli på mindre anläggningar. Stämningen är god och det är högt i tak och det gör det kul att komma till jobbet!" 

- Andreas, PT på Medley Lögarängsbadet

 

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Våra partners

The Academy