Johan Hagman

Johan besitter mer än 20 års arbetslivserfarenhet inom fitness- och hälsobranschen, bl.a. som PT och nutritionist, men även som konsult mot företag och organisa...

Johan besitter mer än 20 års arbetslivserfarenhet inom fitness- och hälsobranschen, bl.a. som PT och nutritionist, men även som konsult mot företag och organisationer med fokus på den europeiska marknaden.

Han har en utbildningsbakgrund på universitetsnivå (Masters by Research) inom träningsfysiologi och idrottsnutrition, samt har jobbat som forskarassistent och lärare på Karolinska Institutet på projektbasis.

Johans idrottsbakgrund ligger inom ishockeyn, bl.a. på elitnivå inom AIK:s juniorverksamhet, och hos oss träffar du honom under PT PRO. 

 

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Förverkliga din dröm om ett yrke inom träning och hälsa!

Vår ambition är att skapa en utbildning som hjälper dig att hitta din nisch och forma din dröm inom träning och hälsa. The Academys utbildare är bland annat författare, forskare och naprapater, med specialistinriktningar inom såväl medicin som idrottsprestation vid sidan om läraryrket. De finns där för dig för att inspirera dig och få dig att förstå att allt är möjligt.

Våra partners

The Academy