Därför valde jag The Academy: Elin Andersson

Det har varit ett nöje att få följa influencern Elin Anderson på hennes resa till att bli färdig Lic Personlig tränare på hennes youtubekanal. Vi satte oss ner med Elin och ställde några frågor om utbildningen och framtiden! 

Vad hade du för drömmar innan utbildningen?

Att arbeta med hälsa i mitt eget företag. Göra människors hälsa och liv bättre genom att coacha fram hållbara lösningar, samt dela med mig av mina kunskaper.

Vad fick dig att välja the Academy?

Jag googlade runt en massa och när jag hittade The Academy frågade jag även mina Instagramföljare om någon läst där. Den vägen kom jag i kontakt med Joelina Claesson som också läst till Hälsokonsult. Hon berättade om sin upplevelse med skolan och jag fick en riktigt bra magkänsla.

Vilka var de mest värdefulla kunskaperna för dig?

Detta kanske låter som ett tråkigt och nördigt svar men jag skulle faktiskt vilja säga anatomin! Att förstå grundfysiken – hur kroppen fungerar när det kommer till hävarmar, musklernas ursprung och fäste osv tror jag är en mycket stabil grund att stå på.

Vad har varit det bästa respektive svåraste under utbildningen?

Det bästa har definitivt varit att stöta på så många fantastiska människor. Klasskamrater med brinnande intressen och ambitioner, och mycket kompetenta, kunniga och stöttande lärare!

Har du något tips till blivande Personliga Tränare?

Var nyfiken och öppensinnad! Ställ massa frågor till dina lärare! Öva på att träna olika klasskamrater varje gång du får chansen.

Vad gjorde du innan utbildningen?

Drev mitt eget företag där jag jobbade med sociala medier, programledning och filmskapande – samt arbetade som anläggningsansvarig på STC i Helsingborg.

Hur ser din framtid ut?

Jag kickar igång min verksamhet med mina första konsultationer nästa vecka! Tänkte ta emot några få kunder i början medan jag pillar med en hemsida och dylikt. Sedan

Om du fick beskriva din upplevelse av utbildningen med fem ord. Vilka skulle de vara?

Givande, lärorik, intensiv, spännande, dynamisk.

Följ Elin här

Vill du likt Elin bli Lic. Personlig Tränare? Maila oss!

Dela detta:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email