4 min

Zeineb: Jag vill inkludera en ”bortglömd” målgrupp till träningsvärlden

Zeineb älskar livet

Zeineb Mustafa vann med sin motivering en Lic. personlig Tränare utbildning, i en tävling vi hade tillsammans med vår  samarbetspartner Healthy women, ett kvinnonätverk för en förbättrad fysisk och psykisk hälsa. Här berättar hon vad hon förväntar sig av sin utbildning och vad hon vill göra i framtiden. 

Zeineb Mustafa, blivande PT-stjärna

Hej Zeineb, vem är du?

Hej Hej! Zeineb Mustafa heter jag, är 28 år och älskar livet. Jag är utbildad apotekare och på fritiden är jag engagerad i olika föreningar. Jag tycker om att spendera tid med människor jag älskar och prioriterar det högt. Träningen är en del av min vardag och nu styrketränar jag mest. Jag har dock en basketbakgrund och spelade basket i ca 10 år. 


Vad har du för förväntningar på din Lic. Personliga Tränarutbildning

Jag ser mest fram emot och förväntar mig att få ta del av kunskap från erfarna lärare/utbildare. Jag hoppas att utbildningen ger mig mycket kött på bena, så att jag efter utbildningen känner mig redo att träna andra och kunna använda den inlärda kunskapen på bästa sätt. Jag förväntar mig även att utbildningen är väldigt rolig och lärorik.


Hur vill du använda dina kunskaper när du är färdigutbildad?

Jag vill använda mina kunskaper till att hjälpa människor med träning och hälsa. Jag vill inkludera en ”bortglömd” målgrupp till träningsvärlden. Jag vill vara en förebild och kunna visa att alla platsar in inom idrotten. Det finns inte ett specifikt utseende för en person som tränar. Min vision är att det ska vara lätt att gå till gymmet, oavsett kön, religion eller ras. Det ska inte behöva vara en inre kamp varje gång man kliver in i ett gym. 


Du har vunnit din utbildning då du skickade en motivering till vår samarbetspartner Healthy Women, hur glad blev du när du fick höra att du vunnit?

Wow, obeskrivlig känsla. Blev lite likgiltig när jag fick beskedet för jag förstod nog inte riktigt var det innebar, men när jag fick smälta att jag vunnit så kändes det verkligen stort. Personlig tränare är något jag velat bli länge, och att människor tror på mig, att jag skulle passa in som personlig tränare, det är en underbar känsla. 


Vad har Healthy woman spelat för roll i ditt liv?

Jag har länge följt Healthy womens arbete, men inte varit aktiv hos dem. Däremot beundrar jag deras arbete och de gör så mycket för samhället. Alla idéer och visioner som jag har, ser jag att de redan jobbar med. Känns bra att följa deras arbete och förhoppningsvis bli en del av dom när jag är färdig. Jag har mycket kontakt med dem och det är så inspirerande när man lyssnar på hur mycket de gör men även hur mycket de får tillbaka. De älskar att skapa nya förutsättningar för tjejer och kvinnor inom träning- och hälsa. Dom gör det verkligen helhjärtat och det märker man. Jag hoppas att jag får samma driv som ledarna på Healthy women.

Läs mer om Healthy Women

Hemsida

Instagram

Facebook

https://vimeo.com/364771041

Är du också intresserad av att utbilda dig till Lic. Personlig Tränare?

Läs mer
Publisert: 30.08.2022 KL. 01:34
Kategori: Blogg

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Våra partners

The Academy