2 min

Zeineb vann en PT utbildning!

Nu är det klart. Vi har en vinnare!

Tillsamman med vår  samarbetspartner Healthy women ett kvinnonätverk för en förbättrad fysisk och psykisk hälsa har vi nu utsett en vinnare i tävlingen där man kunde vinna en Lic. Personlig Tränare utbildning. 
Zeineb Mustafa, vår vinnare
Vår vinnare är Zeineb, en tjej  som velat bli Personlig Tränare sedan hon var 18 år. Idag jobbar hon som apotekare men träning har varit en del av hela hennes liv. Hon har spelat basket i många år och vid 23 års ålder testade hon crossfit för första gången, något som var jobbigaste men roligaste hon gjort i hela sitt liv. En annan anledning till att hon vill utbilda sig till PT är att hon vill visa att alla ska känna sig hemma på ett gym och inom sporten oavsett kön, religion eller hudfärg. Som svart och beslöjad vill hon vara en förebild. Redan idag får Zeineb mycket frågor om hjälp med träning. Hon ser fram emot att få bra kunskaper under sin utbildning så att hon kan hjälpa andra. Drömmen är att få en bortglömd community att bli hälsosam. Att göra något för samhället. Vi kommer följa Zeinab under hennes utbildning både på vår blogg och på våra Sociala Medier. Stort Grattis Zeineb och mycket välförtjänt.
Läs mer om Healthy Women

Hemsida

 

Instagram

 

Facebook

https://vimeo.com/364771041

Är du också intresserad av att utbilda dig till Lic. Personlig Tränare?

Läs mer
Publisert: 02.08.2022 KL. 08:46
Kategori: Blogg

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Förverkliga din dröm om ett yrke inom träning och hälsa!

Vår ambition är att skapa en utbildning som hjälper dig att hitta din nisch och forma din dröm inom träning och hälsa. The Academys utbildare är bland annat författare, forskare och naprapater, med specialistinriktningar inom såväl medicin som idrottsprestation vid sidan om läraryrket. De finns där för dig för att inspirera dig och få dig att förstå att allt är möjligt.

Våra partners

The Academy