2 min

Därför valde jag The Academy: Petra Månström

Petra Månström är en varm, humoristisk och motiverande inspiratör

Petra Månström är en influencer och entreprenör med fokus på träning och hälsa. Inom kort kommer hon även kunna titulera sig Lic. Personlig Tränare då hon ska utbilda sig på The Academy. Hon gick från att hata löpning till att livnära sig på det. 2014 startade hon Maratonpodden, Sveriges största podd om uthållighetssporter. Sedan 2016 driver hon även löparpodden Ewerlöf & Månström tillsammans med löparstjärnan Malin Ewerlöf.  2014 debuterade hon med den hyllade boken “Det är bara att springa”.

Hur kommer det sig att du valde The Academy?

För att det är ett av de bästa och mest välrenommerade utbildningsföretagen inom träning och friskvård som finns på marknaden idag.

Vad har du för förväntningar på utbildningen?

Jag vill lära mig nya saker, få en helhetssyn på träning och kunskap som är uppdaterad och användbar. Och självklart också träffa andra som liksom jag älskar träning och vill utbilda sig inom det.

Vad är planerna för att använda all den kunskap du kommer få som Lic. Personlig Tränare?

En sak vet jag och det är att det kommer innebära en stor boost för mig både som människa och som yrkesperson. Jag kommer att kunna prata om träning med en helt annan tyngd än jag gör idag och jag kommer att kunna ta mig an jobbuppdrag och samarbeten som jag inte har kunnat tidigare. Helt enkelt ett rejält lyft framåt för mig på många plan!  

Var kan vi följa din PT resa?

Säkrast på mitt Instagramkonto @maratonpetra (flödet samt Stories) och ibland på min blogg, Petramanstrom.se. Foto: Hanna Skoog

Följ Petra här

Är du likt Petra intresserad av att utbilda dig till Lic. Personlig Tränare?

Publisert: 26.08.2021 KL. 03:21
Av:
The Academy
Kategori: Blogg

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Förverkliga din dröm om ett yrke inom träning och hälsa!

Vår ambition är att skapa en utbildning som hjälper dig att hitta din nisch och forma din dröm inom träning och hälsa. The Academys utbildare är bland annat författare, forskare och naprapater, med specialistinriktningar inom såväl medicin som idrottsprestation vid sidan om läraryrket. De finns där för dig för att inspirera dig och få dig att förstå att allt är möjligt.

Våra partners

The Academy