2 min

Multifit Walk of Hope - 100 000 steg

Barn och cancer hör inte ihop. Vi vill vara med och bidra till drabbade familjer på det sättet vi kan. Vi i Multifit har därför skapat utmaningen att vi ska gå 100 000 steg var. Vi har också satt målet att samla ihop 100 000 kronor för Barncancerfonden. För att kunna klara av detta behöver vi er hjälp. Så häng med oss och bidra med det ni kan och ta ett steg i kampen mot barncancer! Multifit arbetar för att visa vägen mot ett långt och lyckligt liv genom hälsa, utifrån den enskilde individens förutsättningar. Nu har vi chansen att hjälpa oskyldiga barn till bättre hälsa och hoppas att du vill vara med. Samtidigt så vill vi inspirera hela Sverige till mer rörelse och ge oss själva en ordentlig utmaning!

Ge ditt bidrag till kampen mot Barncancer

Hjälp till i kampen mot cancer och ge ett bidrag, då har du möjligheten att bl.a. vara med i utlottningen av en värdecheck på 10 000 kr från the Academy.   Ge ditt Bidrag här event på Facebook Martin Tunhag

Martin Tunhag

Utbildar i: Lic. Personlig tränare och Lic. Medicinsk tränare Bakgrund: Driver PT-gymmet Multifit, agerar personlig tränare åt såväl elitidrottare som motionärer och arrangerar träningsresor.

Följ Multifit här

Maila oss för att få kontakt med vår Studievägledare

Publisert: 24.09.2021 KL. 01:41
Av:
The Academy
Kategori: Blogg

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Våra partners

The Academy