3 min

Därför valde jag The Academy: Linda Hyytiäinen

Linda har gått vår löpcoachutbildning

Jag heter Linda Hyytiäinen, är 39 år och brinner för att få hjälpa människor att hitta glädjen i sin träning och se dom växa i sig själva. Jobbar som PT och gruppträningsinstruktör på Medley Järfälla, kommer i höst att även köra en löpgrupp, PT-grupp och uteträning i Bromma tillsammans med Linda Assarsson som driver Keep it Simple STHLM, samt är i startskottet att bilda mitt egna bolag. 
Linda med sin son efter ett löppass

Vad hade du för förväntningar innan löpcoachkursen?

Då jag redan gått utbildningen för att bli Personlig Tränare på The Academy så visste jag sen innan att vi skulle få en givande kurs och roliga dagar men det visade sig överträffa varenda en av mina förväntningar.

Vad fick dig att välja The Academy?

Då jag gått där tidigare vet jag vilken hög kvalitet utbildningarna håller, så det fanns ingen annan tanke än att gå den via The Academy.

Vilka var de mest värdefulla kunskaperna för dig?

Tekniken inom löpning och hur den kan påverka kroppen. Otroligt givande att få testa sig fram både på egen hand och analysera andra. detta har nu lett till att jag tar varje möjlighet jag får till att kika på hur personer ser ut när dom springer och även fått insikt i hur jag själv ska få till ett så bra löpsteg som möjligt. Efter att ha haft diverse skador sen tidigare löpning kan jag nu se fram emot att få ta en runda i skogen några gånger i veckan utan att få ont efteråt. GLÄDJE!  

Har du något bra löpcoach tips?

Säger som många av de kloka utbildare jag mött, "Det beror på" Alla man möter inom träningen är så olika och vill så olika. Är det något jag tagit med mig är det att vara nyfiken, inte ta något för givet och att se och lyssna på den du har framför dig för att kunna coacha på bästa sätt.  

Om du fick beskriva din upplevelse av kursen med fem ord. Vilka skulle de vara?

Löparglädje, energi, teknik, nyfikenhet och SKOJ!

Vill du veta mer om Löpcoach?

Läs mer

Är du intresserad av att utbilda dig till Lic. Personlig Tränare?

Publisert: 16.08.2021 KL. 01:50
Av:
The Academy
Kategori: Blogg

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Förverkliga din dröm om ett yrke inom träning och hälsa!

Vår ambition är att skapa en utbildning som hjälper dig att hitta din nisch och forma din dröm inom träning och hälsa. The Academys utbildare är bland annat författare, forskare och naprapater, med specialistinriktningar inom såväl medicin som idrottsprestation vid sidan om läraryrket. De finns där för dig för att inspirera dig och få dig att förstå att allt är möjligt.

Våra partners

The Academy