3 min

The Academy: Jenny Odhnoff har utbildat sig på the Academy

Det bästa var den stora mängd fakta och erfarenheter som de engagerade och inspirerande lärarna delade med sig av

Jenny Odhnoff är utbildad Cert. Kost & Träningskonsult och har även gått Cert. Online Trainer. Vi satte oss ner med henne och ställde lite frågor. Fun Fact! Jenny är även med i vår reklamfilm för The academy som ni kan se längre ner i inlägget. 
Jenny Odhnoff

Vad hade du för drömmar innan utbildningen?

Att hjälpa människor till en bättre hälsa och livsstil genom att coacha, inspirera och stödja på ett positivt och lyhört sätt.

Vad fick dig att välja The Academy?

För att de har ett gott rykte och några av de bästa utbildningarna inom träning och hälsa som finns på marknaden.

Vilka blev de mest värdefulla kunskaperna för dig?

Att överföra de teoretiska kunskaperna till individens förutsättningar och behov. Alla männsikor är olika. Det viktigaste är att utgå från personen framför mig och anpassa min kunskap och erfarenhet till att hjälpa kunden nå sitt mål.

Vad var det bästa respektive svåraste under utbildningen?

Det bästa var den stora mängd fakta och erfarenheter som de engagerade och inspirerande lärarna delade med sig av. Det svåraste var att stanna upp och njuta av stunden då det ibland var väldigt intensivt. Men jag har många trevliga minnen från utbildningen att tänka tillbaka på.

Har du något tips till blivande personliga tränare?

Jag tror inte att det finns något super-recept som fungerar för alla utan tror att man skall försöka hitta sitt eget sätt, sitt eget syfte och mål, sina värderingar och principer. Att vara autentisk och inte försöka efterlikna någon annan. Lita på dig själv och din förmåga!

Vad har du gjort sedan du utbildade dig?

Direkt efter kursen fick jag möjlighet att vara med och starta upp ett nytt gym, vilket gav många bra insikter och erfarenheter. Efter flera år som personlig tränare och gruppträningsinstruktör har jag valt att starta eget, vilket känns fantastiskt roligt!

Hur ser din framtid ut?

Som egen företagare har jag stor frihet att utforma arbetet och mitt koncept som jag vill. Det finns såklart både för- och nackdelar med att vara sin egen, men jag tror att mitt koncept kommer att fortsätta att uppskattas av kunderna och att jag kan arbeta med det under många år framöver.

Om du fick beskriva din upplevelse av utbildningen med fem ord. Vilka skulle de vara?

Inspirerande, lärorikt, professionellt, engagerat och roligt!

Följ Jenny här:

https://vimeo.com/364771041

Är du likt Jenny intresserad av att utbilda dig till Cert. Kost och Träningskonsult?

Läs mer
Publisert: 10.03.2022 KL. 11:47
Av:
The Academy
Kategori: Blogg

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Förverkliga din dröm om ett yrke inom träning och hälsa!

Vår ambition är att skapa en utbildning som hjälper dig att hitta din nisch och forma din dröm inom träning och hälsa. The Academys utbildare är bland annat författare, forskare och naprapater, med specialistinriktningar inom såväl medicin som idrottsprestation vid sidan om läraryrket. De finns där för dig för att inspirera dig och få dig att förstå att allt är möjligt.

Våra partners

The Academy