3 min

Därför valde jag The Academy: Joanna Swica

Joanna Swica är influencer, entreprenör och triatlet. Nu kan hon även titulera sig Cert. Kost- och träningskonsult efter förra årets studier på The Academy. Utbildningen gav henne värdefulla kunskaper som tog henne till nästa steg i karriären.
Foto: Ida Jansson @ida.janssons på Instagram

Hej Joanna, vad gör du nu för tiden?

Hej hej! Just nu fokuserar jag väldigt mycket på mina onlinekunder samt lite företagsträningar. Jag jobbar även väldigt mycket med mina sociala kanaler där jag försöker inspirera till hållbar hälsa och träning för alla.

 

Vad hade du för drömmar innan du påbörjade utbildningen?

Jag ville verkligen bli mer grundad i min kunskap, kunna bredda mitt företag och ta in kunder.

 

Kan inte du berätta lite om dina förväntningar på förhand, innan du började studera på The Academy?

Jag hade höga förväntningar då jag hade hört mycket gott om utbildningen. Flera av mina kollegor från branschen har utbildat sig via The Academy och de är oerhört kompetenta, så självklart hade jag höga förväntningar.

 

Vilken var den största ögonöppnaren under utbildningen?

Hur mycket man kan men även hur mycket man har kvar att lära sig. Och framförall - hur roligt det är med kunskap.

 

Vilka var de mest värdefulla kunskaperna för dig?

Att aldrig gå en väg. Det finns flera sätt då kroppen och människan inte är stöpta i en och samma form.

 

Vad är dina tips till deltagarna för att lyckas i träningsbranschen?

Att kunskap, kommunikation och ett bra nätverk är makt.

 

Om du fick beskriva din upplevelse av utbildningen i fem ord, vilka skulle dom vara?

Inspirerande, lärorikt, utmanande, spännande och grundat. Vad var det bästa med att utbilda dig på The Academy? Att jag får jobba med precis det jag vill idag.

Följ Joanna Swica här

Vill du veta mer om våra utbildningar?

Publisert: 22.02.2021 KL. 03:48
Av:
The Academy
Kategori: Blogg

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Våra partners

The Academy