3 min

Därför valde jag The Academy: Fredrik Bejerland

Fredrik Bejerland driver idag framgångsrikt en Cross Fit-box i Nacka, Cross Fit Birka, tillsammans med sin fru Sandra. Innan starten samlade de båda på sig värdefulla kunskaper under utbildningen Lic. Personlig tränare på The Academy.

Vad hade du för drömmar innan du påbörjade utbildningen, har du alltid haft sikte på att driva eget? 

Ja, i mångt och mycket. Jag drev redan innan min egen verksamhet som konsult innan jag började utbilda mig till PT. Men jag gjorde för några år sedan en ganska omfattande viktresa där jag fick upp ögonen för hur mycket träning och kost gjorde för mitt välmående och min hälsa i stort. Plus att jag hade en ganska omfattande skadeproblematik med mig i bagaget som tack vare en mer aktiv livsstil och träning blev allt bättre.

Kan inte du berätta lite om dina förväntningar på förhand, innan du började studera på The Academy?

Att jag skulle lära mig allt om träning.

Vilken var den största ögonöppnaren under utbildningen?

Hur otroligt lite jag upplevde att jag förstått om träning och hur mycket grunderna hjälpte mig först hur saker hänger ihop. Det blev väldigt tydligt vad man behövde träna mer på.

Vilka var de mest värdefulla kunskaperna för dig?

Nötandet av omsättningen av teori till praktik.

Vad är dina tips till deltagarna för att lyckas i träningsbranschen?

Gör din grej, och förstå och gör klart för dig själv varför du vill göra det här. Duktiga tränare behövs och det finns hur mycket som helst att göra, och var öppensinnad och utforska alla möjligheter. Få av mina kurskamrater skulle ha gissat att CrossFit skulle bli min väg.

Om du fick beskriva din upplevelse av utbildningen i fem ord, vilka skulle dom vara?

Glädje, gemenskap, lärorikt, utmanande, utvecklande.

Vad var det bästa med att utbilda dig på The Academy?

Alla fantastiska människor jag hade förmånen att lära känna, och det kontaktnät jag haft möjlighet att få bli en del av.

Följ Fredrik Bejerland här

 

Vill du veta mer om våra utbildningar?

Publisert: 15.02.2021 KL. 03:25
Av:
The Academy
Kategori: Blogg

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Våra partners

The Academy