2 min

Bootcamps

Bootcamps tar träningen till kunderna

Bootcamps coacher Isac Nygren (bilden) och Tia Holm Brodin har utbildat sig på the Academy. Följ Bootcamps på Instagram

Vi på Bootcamps i Uppsala försöker sticka ut mot andra gym genom att erbjuda något som andra gym inte gör. Vi utgår från vårt Hälsocenter (där vi har all PT verksamhet + en del gruppträning). Från Hälsocentret skickar vi sedan coacher i poolbilar runtom i Uppsala. Gruppträningspassen kör vi utomhus, i idrottshallar och i andra lokaler. Träningsutrustningen tar vi med oss såklart. Varför ska medlemmar behöva ta sig in till stan för att gå på ett gym om vi kan ta träningen till dom? 

Utöver detta anser vi på Bootcamps att träningen måste vara rolig om den ska bli en viktig del i medlemmars liv. Därför skriver våra coacher alltid nya pass. Hur passen ser ut väljer coacherna helt fritt! Detta gör att medlemmarna aldrig tröttnar på uppläggen eller passen.

Vi växer snabbt och söker hela tiden efter nya coacher. Utbildning och erfarenhet är viktigt för oss men i slutändan kommer det ner till vilken person du är. Så är du nyfiken, kunnig och tycker det här låter spännande är du varmt välkommen att kontakta oss.

/Simon, coach och ägare av Bootcamps

Är du intresserad av att utbilda dig till Lic. Personlig Tränare?

Läs Mer https://www.youtube.com/watch?v=9Y9dBgUGD9Q
Publisert: 03.11.2021 KL. 11:34
Av:
The Academy
Kategori: Blogg

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Förverkliga din dröm om ett yrke inom träning och hälsa!

Vår ambition är att skapa en utbildning som hjälper dig att hitta din nisch och forma din dröm inom träning och hälsa. The Academys utbildare är bland annat författare, forskare och naprapater, med specialistinriktningar inom såväl medicin som idrottsprestation vid sidan om läraryrket. De finns där för dig för att inspirera dig och få dig att förstå att allt är möjligt.

Våra partners

The Academy