3 min

Andreas Lindblad fick jobb direkt efter utbildningen till PT

Vi gjorde en intervju med Andreas tidigare under hans utbildning som du kan läsa här  Nu är han färdigutbildad och fick jobb direkt

Hej Andreas! Nu är du färdigutbildat Lic. Personlig Tränare på The Academy. Vad tyckte du var det roligaste under din utbildning?

Det jag tyckte var roligast var att jag uppgraderade min kunskap och kände mig mer kompetent efter varje fysiskträff.
Andreas Lindblad

Och vad var det svåraste?

Det svåraste var att kriga på när man hoppar in i djupa änden av poolen och inte vet hur man simmar, många nya termer, ord och information som lät som ett okänt språk. Men att bara jobba på och sova på saken så märkte man att dagen efter kändes det lite bättre varje gång.

Hur såg din klass ut?

Min klass hade stor variation i ålder, erfarenhet och det var väldigt kul att få jobba tillsammans med så många olika typer av människor.

Du fick jobb direkt efter utbildningen. Berätta!

Ja jag hade turen att få jobb på en ny anläggning som Nordic Wellness startat här i Karlstad. Det känns jättekul att få ännu en gång hoppa in i djupa änden och lära sig under resans gång. Jag känner mig redo att växa mer i rollen som PT tack vare en bra utbildning via The Academy.

Beskriv din utbildning med fem ord!

Utmanande, utvecklande, rolig, gemytlig och grym.

Följ Andreas

Är du likt Andreas intresserad av att utbilda dig till Lic. Personlig Tränare?

Läs mer https://vimeo.com/364771041
Publisert: 01.09.2022 KL. 02:37
Kategori: Blogg

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Våra partners

The Academy