Jimmy Hansen har utbildat sig på the Academy

Fotografen Jimmy blir nu även Lic. Personlig Tränare

Vem är Jimmy? 

Jag är modefotograf som har en del erfarenhet av att träna. Slutade med bågskytte efter idrottsgymnasiet, 9 sm guld senare och många år som bågskytt stötte jag på jobbet som fotograf. Sen dess har det bara varit det som fokus legat på. Nu är det dags att ta upp “träning” igen.

Jimmy Hansen

Vad gjorde du innan utbildningen?

Jag var, och är fotograf med inriktning på mode. Har jobbat som fotograf i +20 år för stora kunder men allt går i vågor och jag vill fylla ut tiden med att jobba extra som PT. Verkar som det jobbet kanske kan komma att ta över helt! Så intressant det här!

Vad fick dig att välja the Academy?

Jag har tränat från och till hela livet och känner lite tränare. Fotograferade bla min kompis
D-Flex, Davids träningsbok för några år sen. Sen tipsade flera tränare på mitt gym om the Academy. Som också gått hos er.

 

Vad har du för förväntningar på utbildningen?

Lära mej mer och jobba som PT. Har en del erfarenhet (idrottsgymnasiet för 100år sen och mycket träning) och tänk men det är alltid kul att fördjupa sej! Speciellt när man går djupare till cell nivå.

Hur vill du använda din Lic. Personliga Tränare utbildning i framtiden?

Det får utbildningen visa. Jag är helt ny så det får utvecklas men jag skulle vilja jobba kombinerat som PT och fotograf. Vilka jag skulle vilja fokusera på vet jag inte än men som det känns nu skulle det vara kul att försöka hjälpa människor som redan är ganska avancerade.
Kanske är roligare att hjälpa äldre, det kan jag inte svara på än.

Följ Jimmy

Är du likt Jimmy intresserad av att utbilda dig till Lic. Personlig Tränare?

Dela detta:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email