Petra Månström berättar om sin utbildningsresa

Det är viktigt att inse att man aldrig blir fullärd och att det sällan finns tvärsäkra svar på något

Nu kan Petra Månström, influencer och entreprenör med fokus på träning och hälsa även titulera sig Lic. Personlig Tränare då hon precis avslutat sin utbildning på The Academy

Vilka var de mest värdefulla kunskaperna för dig under utbildningen?

Alla de otroligt värdefulla tipsen som våra fantastiska lärare delade med sig av, som är grundade på mångårig erfarenhet och yrkesstolthet. Otroligt inspirerande!

 

Vad var det roligaste respektive svåraste under utbildningen?

Det roligaste var helt klart de praktiska momenten där vi skulle träna varandra och hitta ett upplägg utifrån kundens behov – att öva sig på PT-yrket, helt enkelt. Det svåraste var modulen Anatomi & Träningslära. Mycket nytt och mycket kunskap och termer som skulle pluggas in, hehe.

Har du något tips till blivande Personliga tränare?

Det är viktigt att inse att man aldrig blir fullärd och att det sällan finns tvärsäkra svar på något. Det gäller att ha en ödmjukhet inför detta och inse att PT-yrket handlar mycket om detektivarbete och goda sociala skills – samtidigt som man har otroligt roligt såklart!

Hur ser din närmaste framtid ut?

Jag befinner mig i planeringsstadiet och tittar på olika möjligheter för mig att jobba som PT, både irl och online. Känns otroligt spännande!

Om du fick beskriva din upplevelse av utbildningen med fem ord. Vilka skulle de vara?

Lärorik. Rolig. Krävande. Utvecklande. Spännande.

Följ Petra här

Är du likt Petra intresserad av att utbilda dig till Lic. Personlig Tränare?

Dela detta: