Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “X”

Villkor MT-stipendium

 1. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera uttagningen. I samband med publicering av stipendiaten kommer personuppgifter som namn och ort eller ålder publiceras på Internet. Om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter eller önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss på adressen i punkt 2 nedan. Utbildningen är en eftergymnasial vidareutbildning. Du som ansöker måste ha fyllt 18 år. Genom att godkänna dessa Allmänna villkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan.
 2. Ansvarig för stipendiet: Competence Factory AB , Norrbyvägen 32, 168 69 Stockholm.
 3. För att ansöka om stipendiet måste du bo i Sverige samt acceptera reglerna.
 4. Du behöver inte köpa eller beställa något för att ansöka.
 5. För att vara med och ansöka måste du:
 Dela med dig av en motivering  till varför du förtjänar ett stipendie i formuläret. Fyll i dina kontaktuppgifter, läs och godkänn villkoren.
Om ditt bidrag inte är komplett eller om vi saknar dina personuppgifter vid slutdatum kommer du inte att kunna delta i tävlingen.
 6. Endast ett tävlingsbidrag per sökande godkänns.
 7. Ditt kompletta bidrag måste vara oss tillhanda senast den 14 juni 2020. Vinnaren kommer att utses senast den 21 juni 2020.
 8. Stipendiaten utses av en jury bestående av 3 representanter från The Academy. Juryn utser stipendiater en baserat på det bidrag som juryn anser ha en bra, kreativ och inspirerande motivering.
 Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.
 9. Stipendiaten kommer att bli informerad personligen via telefon, brev eller e-post. Stipendiaten kommer också att med för- och efternamn samt ort eller ålder publiceras på www.theacademy.se, Instagram och Facebook. Det är inte möjligt att byta ut stipendiet mot kontanter eller mot annan egendom.
Stipendiaten ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.
 10. Anställda i The Academy samt make/maka och barn till sådan anställd får inte delta.
 11. The Academy tar inte ansvar för konsekvenserna av att bidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent levererade till The Academy. The Academy tar inte heller ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan eller slutresultatet.
 12. Genom att du skickar in ditt bidrag överlåter du upphovsrätten avseende bidraget till The Academy. Detta innebär bl.a. att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och att The Academy får överlåta bidraget till annan samt använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt dock endast inom The Academys normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.
 13. Genom att delta intygar du att du själv har komponerat bidraget och att motiveringen inte utgör intrång i annans rättigheter eller står i strid med annans intresse.
 14. The Academy förbehåller sig rätten att utesluta eller att ta bort bidrag utan att meddela ansökanden om The Academy bedömer att den ansökande har fuskat eller om bidraget bedöms varit olagligt, stötande eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande.
 15. Utbildningsplatsen är personlig och kan inte säljas eller skänkas bort till någon annan när den har delats ut.
 16. Utbildningsplatsen gäller till Lic. Medicinsk Tränare under 2020.

Outro Strip

Mauris ante augue, fringilla non accumsan at, imperdiet vel ipsum. Nunc hendrerit, felis nec hendrerit varius, lacus leo euismod mi, a pulvinar sapien libero.