Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “X”

egen Wörkout

Pischa Strindstedt är bartendern och thai-boxaren som lämnade nattlivet för chansen att göra träningspassionen till sitt yrke. Idag är hon certifierad PT och egenföretagare med träningsresor och eget gruppträningskoncept. 

Berätta om ditt arbete! 

– Jag blev klar med utbildningen för tre år sedan och startade eget nästan direkt. Först tänkte jag smyga igång det stegivs, men det tog snabbt fart och har gått bra sedan dess. Förutom mina PT-kunder leder jag gruppträning enligt ett koncept som jag har utvecklat själv, som heter Wörkout. 

Varför studerade du på The Academy? 

– Jag har alltid tränat mycket, och sedan några år är thaiboxning min grej. Dessutom tycker jag om att leda. Inte som chef, utan mer med fokus på att inspirera och hjälpa. När jag skulle välja skola kändes The Academy verkligen “i tiden”. Andra alternativ verkade så akademiska, med större grupper. Här var det mer personligt, med engagerade, närvarande lärare som själva är aktiva i branschen och vet vad som gäller här och nu. 

Berätta lite om utbildningen! 

– Den ger alla verktyg, sedan bestämmer man själv vad man vill göra med dem. Lärarna var så duktiga och pedagogiska, och jag kände att så vill jag också jobba. Prata så att klienten förstår, se individen framför mig, så att jag kan möta henne på rätt nivå och med rätt hjälp. Det arbetssättet är min kärna. Jag frågar mig också ständigt hur jag skulle känna mig i klientens situation. När känner jag mig trygg? Det kan jag använda med mina klienter. De ska känna sig trygga och ha roligt. Som blivande företagare fick jag också lära mig om att bygga mitt eget varumärke, att nischa mig och hitta min målgrupp. Jag lärde mig hur viktigt det är att våga – våga testa, fråga, be om hjälp. 

Hur ser du på framtiden? 

– Jag vill fortsätta utvecklas och lära. Förut var jag inte intresserad
av att plugga, men med The Academy känns det annorlunda. Jag skulle t.ex. gärna utbilda mig till löpcoach och fördjupa mig i rörlighet. Träningsresor är något som jag har börjat arrangera och vill jobba mer med. Sedan har jag ju drömmar om att designa träningskläder under eget märke, och att driva eget gym. Det här kan bli hur stort som helst!

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR.