Våra kurser

Utbildningen Lic. Medicinsk tränare ger dig som tränare kompetens att träna människor som har fått en diagnos av sjukvården. För att kunna träna dessa kunder krävs utökad kunskap och mer djupgående metoder.
Stockholm
Nästa tillfälle 2023-06-10 Stockholm
Från 49 500 SEK inkl. moms
Anatomi, fysiologi och träningslära - vår teoretiska grundkurs - ger dig en gedigen kunskapsbas och behörigheten att studera vidare flera av våra program och vidareutbildningar. Du lär dig hur kroppen är uppbyggd och hur den fungerar, hur du i teorin väljer upplägg och rörelser efter målsättningen med träningen.
Göteborg, Malmö, Stockholm
Nästa tillfälle 2022-12-14 Stockholm
Från 19 500 SEK inkl. moms
Lic. Träningsinstruktör är en instruktörskurs för dig som vill bli Träningsinstruktör, som vill uppdatera dina kunskaper inom området och/eller har intresse för egen utveckling. Denna utbildning utgör modul 2 i utbildningsprogrammen Lic. Personlig tränare och Cert. Kost och Träningskonsult (KTK).
Göteborg, Malmö, Stockholm
Nästa tillfälle 2023-01-24 Stockholm
Från 19 500 SEK inkl. moms
Att arbeta som personlig tränare är idag ett etablerat yrke och efterfrågan på utbildade och licensierade personliga tränare fortsätter att öka. Denna kurs utgör modul 3 i utbildningsprogrammen Lic. Personlig tränare och Cert. Kost och Träningskonsult (KTK).
Göteborg, Malmö, Stockholm
Nästa tillfälle 2023-01-04 Göteborg
Från 36 500 SEK inkl. moms
Lic. Kostrådgivare ger dig ökade kunskaper i näringslära, de senaste rönen från forskningen samt insikt och träning i samtalsmetodik. Med vår erfarenhet vet vi att det här helhetstänkandet ger dig och dina framtida kunder störst möjlighet att nå framgång.
Digitalt klassrum
Nästa tillfälle 2023-03-03 Digitalt klassrum
Från 15 950 SEK inkl. moms
Vill du arbeta för ökad hälsa och hållbart mående? Hälsokonsult är en onlinebaserad kurs som ger dig kompetens att arbeta med hälsa ur ett brett perspektiv - på individ och grupp nivå. Du får lära dig lär dig analysera, planera för och genomföra insatser för beteendeförändringar och hållbart mående.
Onlinebaserad utbildning - flexibel studietakt och start
Nästa tillfälle 2023-12-31 Onlinebaserad utbildning - flexibel studietakt och start
Från 8 500 SEK inkl. moms
På vår kurs Löpcoach får du kunskapen och pedagogiken för att möta det ökade behovet hos kunder som vill prestera bättre i sin löpning.
Stockholm
Nästa tillfälle 2023-05-06 Stockholm
Från 6 500 SEK inkl. moms
Onlinebaserade tjänster är redan en del av dagens träningsbransch och en marknad som är på stark frammarsch. Vill du skapa fler affärsmöjligheter och nå fler målgrupper? Då är det här kursen för dig. 
Onlinebaserad utbildning - flexibel studietakt och start
Nästa tillfälle 2023-12-31 Onlinebaserad utbildning - flexibel studietakt och start
Från 6 500 SEK inkl. moms