Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “X”

Läs mer här

Var du vill, när du vill - prova nu!

My School är vår egna digitala plattform där du bestämmer när och var du vill starta din utbildning! Så fort du anmäler dig till någon av våra utbildningar börjar din resa i My School. Du kan skräddarsy ditt eget utbildningsupplägg, repetera och fundera helt i din egen takt.

Är du inte helt övertygad? Prova vår demoutbildning och få en försmak på The Academys onlineutbildning eller läs mer om våra utbildningar.

Bli Lic. Kostrådgivare och helt uppdaterad!

Vi är stolta över att presentera en nyutvecklad, innovativ och kunskaps- och erfarenhetsbeprövad utbildning. Utbildningen ger dig ökade kunskaper i näringslära, de senaste rönen från forskningen samt insikt i och träning av MI, motiverande samtal. Med vår erfarenhet vet vi att det här helhetstänkandet ger dig och dina framtida kunder störst möjlighet att nå framgång.

Kontakta oss

Vi hjälper dig med svar på dina frågor, planerar ditt utbildningsupplägg och hjälper dig med din finansiering. Fyll in dina uppgifter och välj vilken utbildning som du vill veta mer om så kontaktar vi dig så fort som möjligt.