Meet & Greet 22 september

Välkommen på webinar – Meet & Greet 22 september

Är du intresserad av att studera i höst och göra din passion till din profession? The Academy erbjuder omfattande och djupgående yrkesutbildningar inom träning och hälsa.  Den 4 november startar utbildningen Lic. Personlig Tränare i Stockholm och vi har fortfarande några platser kvar för dig!

Information och inspiration

Under kvällen får du ta del av information om utbildningen och dess upplägg, men även chansen att träffa ett par av våra lärare. Vi vill inspirera dig och  vidga din uppfattning om vad som är möjligt när det kommer till att göra karriär inom träning och hälsa.

Erbjudande

Du som deltar i vår Meet & Greet kommer att få ett mycket attraktivt erbjudande på din anmälan till utbildningsstarten den 4 november.

Se till att stanna till slutet, det är vårt tips!

Tävling

Alla som deltar kommer få chansen att tävla om en valfri vidareutbildning på The Academy (Löpcoach, Lic. Kostrådgivare, Cert. Online Trainer eller Hälsokonsult). Håll tummarna för att du lämnar webinaret som en vinnare!

När, var, hur?

Tid: 22, september, 19.00-20.00

Plats: Framför din dator, webinaret är livestreamat.

Länk: Du kommer att få en länk till webinaret dagen innan.

Anmälningsformulär

Fyll i dina uppgifter och skicka in din anmälan. Du får en anmälningsbekräftelse via mail. Länk till webinaret får du dagen innan webinaret. Varmt välkommen!