Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “X”

Välkommen till The Meet & Greet i Västerås

Onsdagen den 14 augusti kl. 18.00 välkomnar vi dig till en kostnadsfri inspirations- och informationskväll på Nordic Wellness Stora gatan 33 i Västerås.

Under kvällen har du möjlighet att få information om The Academy och våra utbildningar. Du får även delta på föreläsningen ”Hur jag gjorde min passion till mitt yrke” med Nicklas Eriksson, en av The Academy´s utbildade PT-elever. Du har då möjlighet att ställa frågor till Nicklas och du får ta del av hur han idag arbetar med träning, kost och hälsa. Utöver detta kommer du kunna ta del av utbildnings-erbjudanden samt utlottning av utbildningsplatser.

Kvällens schema 
18.00 - Välkomstmingel, vi bjuder på lättare kvällsfika
18.15 - Information om The Academy och våra utbildningar med Veronika.
19.15 - "Hur jag gjorde min passion till mitt yrke” med Nicklas
19:45 - Avslut med utlottning och utbildningserbjudande

Kvällens erbjudande 
Utlottning PT steg 1: Teoretisk grundutbildning (värde 12 375 kr).
För att ta del av utlottningen behöver du vara på plats, vinsten är personlig, den kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Anmäl dig till Lic. Personlig Tränare (PT) el Cert. Kost & Träningskonsult (KTK) till ett förmånligt pris. The Academy fyller 20 år i år och detta firar vi med unika erbjudanden till dig som är på plats på Meet&Greet.

Till vem riktar sig Meet&Greet? 
Med Meet&Greet vill vi ge dig som är intresserad av att utbilda dig inom träning, kost och hälsa information om våra utbildningar samt inspirerande föreläsningar. Kom och lyssna, ställ frågor och prata med oss om våra utbildningar och våra olika upplägg. Kvällen är kostnadsfri och vi har begränsat antal platser, ”först till kvarn”. Varmt välkommen med din anmälan senast den 13 augusti.

Du hittar till Nordic Wellness här: https://nordicwellness.se/vara-klubbar/vasteras/vasteras-city/

För mer information, kontakta oss gärna på info@theacademy.se / 035-15 70 70.

Varmt välkommen!

Anmäl dig nu!