Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “X”

Välkommen till The Meet & Greet i Stockholm

Tisdagen den 18 augusti kl. 18.00-20.00 välkomnar vi dig till The Academys skola i Bromma där vi bjuder in till en kostnadsfri inspirations- och informationskväll.

Under kvällen har du möjlighet att få information om The Academy och våra utbildningar.


Till vem riktar sig Meet&Greet? 
Med Meet&Greet vill vi ge dig som är intresserad av att utbilda dig inom träning, kost och hälsa information om våra utbildningar samt inspirerande föredrag. Kom och lyssna, ställ frågor och prata med oss om våra utbildningar och våra olika upplägg. Kvällen är kostnadsfri och vi har begränsat antal platser, först till kvarn. Varmt välkommen med din anmälan senast den 16 augusti.

För mer information och anmälan kontakta oss gärna på info@theacademy.se / 035-15 70 70. Vår skola hittar du på Norrbyvägen 32 i Bromma, i samma byggnad som Mornington Hotell. Du tar hissen upp till plan 7.

Varmt välkommen!

Anmäl dig nu!