Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “X”

Välkommen på Meet&Greet:  Lic. Medicinsk tränare

Torsdagen den 6 december kl. 18.30-20.00

välkomnar vi dig till en kostnadsfri inspirations-och informationskväll på The Academy School med Michail Tonkonogi, professor inom medicinsk vetenskap, och Jessica Norrbom, medicine doktor.

Utöver att forska är de båda aktiva som tränare, författare och föreläsare utanför sitt arbete på utbildningen Lic. Medicinsk Tränare.  

Sedan 2014 har vi på The Academy arbetat med att utveckla en vidareutbildning för tränare inom området medicinsk träning. Träning för att förebygga och motverka vår tids största sjukskrivningsdiagnoser. Idag finns det evidensbaserad kunskap på detaljerad nivå. Den kunskapen vill vi sprida till alla som behöver den.
 Sedan två år tillbaka utbildar vi medicinska tränare som idag är ute och gör stor skillnad för många människor. Vi vill att fler tränare får den här kompetensen.

Kvällens schema
18.15 Incheckning, kaffe, te och frukt
18.30 The Academy hälsar välkomna
18.40 Träning som medicin / Michail Tonkonogi
19.20 Träning som medicin / Jessica Norrbom
19.40 Information om yrket och utbildningen Lic. Medicinsk tränare
20.00 Avslutning

Plats
The Academy School Norrbyvägen 32, plan 7 Bromma

Anmälan
info@theacademy.se
 eller via länken på www.theacademy.se/the-events/

Välkommen!

 

Anmäl dig nu!