Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “X”

Välkommen till The Meet & Greet i Linköping

Onsdagen den 3 oktober kl. 17.30 välkomnar vi dig till Nordic Wellness Tornby i Linköping där vi bjuder in till en kostnadsfri inspirations- och informationskväll.

Under kvällen har du möjlighet att få information om The Academy och våra utbildningar. Vi har bjudit in en tidigare The Academy elev som berättar om ”Hur jag gjorde sin passion till mitt yrke”. Utöver detta kommer du att få information om hur arbetsmarknaden ser ut och vilka arbetsmöjligheter som erbjuds. Du kommer också kunna ta del av utbildningserbjudanden samt utlottning av utbildningsplatser.

Kvällens schema: 
17.30 - Välkomstmingel, vi bjuder på enklare fika, kaffe/te
17.45 - Information om The Academy och våra utbildningar med Veronika Vestlund
19.00 - Hur jag gjorde min passion till mitt yrke, Sanna Eklund
19.30 – Information om arbetsmarknaden och arbetsmöjligheter
20.00 - Avslut med utlottning och utbildningserbjudande


Kvällens erbjudande: 
Utlottning PT steg 1: Teoretisk grundutbildning (värde 12 375 kr).
För att ta del av utlottningen behöver du vara på plats, vinsten är personlig, den kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Anmäl dig till Lic. Personlig Tränare (PT) el Cert. Kost & Träningskonsult (KTK) till ett förmånligt pris. Gäller dig som deltar på Meet&Greet, gäller vid anmälan till valfri PT el KTK utbildningsstart under 2018 samt att anmälan görs senast den 31 oktober.

Till vem riktar sig Meet&Greet?
Med Meet&Greet vill vi ge dig som är intresserad av att utbilda dig inom träning, kost och hälsa information om våra utbildningar samt inspirerande föredrag. Kom och lyssna, ställ frågor och prata med oss om våra utbildningar och våra olika upplägg. Kvällen är kostnadsfri och vi har begränsat antal platser, ”först till kvarn”. Varmt välkommen med din anmälan senast måndagen den 1 oktober.

För mer information och anmälan kontakta oss gärna på info@theacademy.se / 035-15 70 70. Nordic Wellness Tornby på Östra Svedengatan i Linköping: https://nordicwellness.se/vara-klubbar/linkoping/linkoping-tornby/

Varmt välkommen!

 

Anmäl dig nu!