Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “X”

Välkommen till The Meet & Greet Göteborg

Torsdagen den 28 maj kl. 17.45-20.00 välkomnar vi dig till en kostnadsfri informationskväll på Hagabadet i Göteborg.

Under kvällen har du möjlighet att få information om The Academy och våra utbildningar. Du har då möjlighet att ställa frågor kring om våra utbildningar och hur man efter utbildningen kan arbeta med träning, kost och hälsa. Utöver detta kommer du kunna ta del av utbildningserbjudanden samt utlottning av utbildningsplatser till PT steg 1.

Kvällens schema 
17.45 - Välkomstmingel, vi bjuder på kaffe/te och smörgås
18.00 - Information om The Academy och våra utbildningar med Sofia
19.30 - Avslut med utlottning och utbildningserbjudande

Kvällens erbjudande 
Utlottning PT steg 1: Teoretisk grundutbildning (värde 12 375 kr).
För att ta del av utlottningen behöver du vara på plats, vinsten är personlig och den kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Anmäl dig till Lic. Personlig Tränare (PT) el Cert. Kost & Träningskonsult (KTK) till ett förmånligt pris. Unika utbildningserbjudande till alla som är på plats.

Till vem riktar sig Meet&Greet? 
Med Meet&Greet vill vi ge dig som är intresserad av att utbilda dig inom träning, kost och hälsa information om våra utbildningar samt inspirerande föreläsningar. Kom och lyssna, ställ frågor och prata med oss om våra utbildningar och våra olika upplägg. Kvällen är kostnadsfri och vi har begränsat antal platser, först till kvarn. Varmt välkommen med din anmälan senast den 26 maj.

Hagabadet Haga, Södra Allégatan 3: https://www.hagabadet.se/haga/

För mer information, kontakta oss gärna på info@theacademy.se / 035-15 70 70.

Varmt välkommen!

Anmäl dig nu!