Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “X”

Välkommen till The Meet & Greet - Livestream

Torsdagen den 23 april kl. 19.00-20.15 välkomnar vi dig till The Academys första livestreamade Meet & Greet. Vi bjuder bland annat på en inspirerande föreläsning, information om våra utbildningar och en frågestund. Istället för att ses i våra studielokaler ses vi framför din tablet, smartphone eller dator.

Till vem riktar sig Meet & Greet? 
Med Meet & Greet vill vi ge dig som är intresserad av att utbilda dig inom träning, kost och hälsa information om våra utbildningar samt inspirerande föredrag. Delta i vår livestreaming, ställ frågor och prata med oss om våra utbildningar och våra olika upplägg.

För mer information och anmälan kontakta oss gärna på info@theacademy.se / 035-15 70 70.

Se till att anmäla dig som vanligt i formuläret. När kvällen närmar sig får du en länk av oss för att logga in på livestreamingen.


Anmäl dig nu!