Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “X”

FULLBOKAT! TRÄNINGSEVENT: För dig som vill veta mer om träningsbranschen!

EXTRA! Eventet är nu helt fullboka!

Den 1 maj anordnar vi ett riktigt träningsevent. Pischa Strindstedt (årets Personliga Tränare & tränare i Biggest Loser) tillsammans med Michael Angress (hederspris som årets PT & Medicinsk Tränare i Malou efter tio) kommer att bjuda på både träningspass och inspirerande föreläsningar. Hur gick de till väga för att nå dit de är idag? För båda har en gång satt sig i skolbänken hos oss.

Eventet riktar sig mot dig som är intresserad av att ta steget in in i träningsbranschen, vare sig det är på heltid eller deltid så finns det något för dig.

Erbjudande på plats för alla deltagare

Alla som deltar under eventet kommer att få en värdecheck på 5.000 kr för starten av vår PT-utbildning den 16 juni i Stockholm, så sitt inte och vänta, vi har begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller!

Schema
12:00 Pischa Strindstedt - Föreläsning som övergår till träningspass (totalt 90 min)
13:30 Brunch & Mingel
14:15 The Academy information + arbetsgivare
15:30 Michael Angress - Föreläsning som övergår till träningspass (totalt 90 min)
17:00 Avslut + prisutdelning

Vi slår upp dörrarna redan 11:00 - The Academy School - Norrbyvägen 32 7 tr. Vägbeskrivning https://goo.gl/maps/9h1U6vS7aWR2