FULLBOKAT! TRÄNINGSEVENT: För dig som vill veta mer om träningsbranschen!

EXTRA! Eventet är just nu helt fullbokat, men du har fortfarande möjlighet att komma förbi, DOCK kommer alla som anmäler sig from den 24 april 14:30 att få delta på träningspassen i mån av plats. resten är som vanligt!

Den 1 maj anordnar vi ett riktigt träningsevent. Pischa Strindstedt (årets Personliga Tränare & tränare i Biggest Loser) tillsammans med Michael Angress (hederspris som årets PT & Medicinsk Tränare i Malou efter tio) kommer att bjuda på både träningspass och inspirerande föreläsningar. Hur gick de till väga för att nå dit de är idag? För båda har en gång satt sig i skolbänken hos oss.

Eventet riktar sig mot dig som är intresserad av att ta steget in in i träningsbranschen, vare sig det är på heltid eller deltid så finns det något för dig.

Vinn en PT-utbildning värd 66.125 kr!

Under april har våra ambassadörer Michael Angress och Pischa Strindstedt fått chansen att hitta just dig som är redo att utbilda dig till Personlig Tränare. Båda två kommer att under eventet presentera varsin vinnare som kommer att få starta sina utbildningar den 16 juni i Stockholm.

Erbjudande på plats för alla deltagare

Alla som deltar under eventet kommer att få en värdecheck på 5.000 kr för starten av vår PT-utbildning den 16 juni i Stockholm, så sitt inte och vänta, vi har begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller!

Schema
12:00 Pischa Strindstedt - Föreläsning som övergår till träningspass (totalt 90 min)
13:30 Brunch & Mingel
14:15 The Academy information + arbetsgivare
15:30 Michael Angress - Föreläsning som övergår till träningspass (totalt 90 min)
17:00 Avslut + prisutdelning

Vi slår upp dörrarna redan 11:00 - The Academy School - Norrbyvägen 32 7 tr. Vägbeskrivning https://goo.gl/maps/9h1U6vS7aWR2