Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “X”

Keep Moving. Like a Pro.

Sommarens utbildningar är för dig som vill fortsätta utvecklas och ta steget ut mot marknadens mest eftertraktade licens! Vi har utbildat professionella personliga tränare sedan 1999.

Utbildningen ger dig kompetens i ämnen som anatomi, fysiologi, träningslära och kost samt djup kunskap om kommunikation och coachning, funktionsanalyser, fystester, träningsplanering och periodisering. Du får dessutom en unik ledarskapsutbildning för att kunna hjälpa människor att nå deras personliga mål.

   

Jubeliumserbjudande

I samband med vårt 20-års firande står The Academy för 20% av utbildningskostnaden!

Bli Licensierad Personlig Tränare

  • Marknadens mest eftertraktade PT-licens
  • Ger dig alla verktyg för att börja arbeta dagen efter du slutfört din utbildning
  • Internationell licens
  • Delbetala räntefritt upp till 24 mån

Ange koden: TASOMMAR vid anmälan för att få 20% av utbildningskostnaden.

Anmäl dig direkt

eller läs mer om Lic. Personlig Tränare

 

Keep Moving. Keep Learning.

My School, när och var du vill

The Academy varvar lärarledd utbildning i moderna lokaler på flera platser i Sverige med studier i din egen miljö på distans. My School är en modern digital utbildningsplattform som innehåller ditt studiematerial, artiklar, filmer och klipp, praktiska tips och övningar.