FRISK The Academy

Att gå vår utbildning Lic. PT PRO ger dig inte bara 182 timmar tillsammans med våra fenomenala lärare och maximala förutsättningar för en lång och framgångsrik PT-karriär. Efter godkänd examen får du dessutom en licens som är godkänd av FRISK, vilket i praktiken öppnar dörren till de gym i Sverige som ställer högst kompetenskrav i landet (SATS, STC, Actic m.fl).

Almega Friskvårdsföretagen är en bransch inom Almega Tjänsteföretagen som organiserar Sveriges friskvårdsföretag.

Almega Friskvårdsföretagen arbetar för att tillvarata och främja medlemmarnas gemensamma intressen. Bland målen finns att arbeta för en bättre folkhälsa i Sverige, att höja branschens anseende, att verka för en hög anslutning till relevanta kollektivavtal samt att motarbeta svartjobb och alla former av diskriminering. Läs gärna mer på www.ptlicens.se. 

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev!

Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev med erbjudanden, artiklar, tips, nya kurser/utbildningar och mycket mer.

* Genom att ge oss dina kontaktuppgifter accepterar du vår Personuppgiftspolicy.
 

Förverkliga din dröm om ett yrke inom träning och hälsa!

Vår ambition är att skapa en utbildning som hjälper dig att hitta din nisch och forma din dröm inom träning och hälsa. The Academys utbildare är bland annat författare, forskare och naprapater, med specialistinriktningar inom såväl medicin som idrottsprestation vid sidan om läraryrket. De finns där för dig för att inspirera dig och få dig att förstå att allt är möjligt.

Våra partners

The Academy