Om oss

Förverkliga dina drömmar inom träning och hälsa

Vår ambition är att skapa en utbildning som hjälper dig att hitta din nisch och forma din dröm inom träning och hälsa. The Academys utbildare är bland annat författare, forskare och naprapater, med specialistinriktningar inom såväl medicin som idrottsprestation vid sidan om läraryrket. De finns där för dig för att inspirera dig och få dig att förstå att allt är möjligt.

Utbildning

The Academy erbjuder en av de mest omfattande och djupgående yrkesutbildningar inom träning och hälsa, Cert. Kost- och träningskonsult. Efter genomförd utbildning kan du  jobba som Lic. Personlig tränare, Lic. Kostrådgivare eller Hälsokonsult inom en mängd olika instanser, som anställd, konsult eller entreprenör till exempel. Dessutom erbjuder vi marknadens enda utbildning inom medicinsk träning, Lic. Medicinsk tränare.  

Koncept

Vi tror på att branschen behöver coacher, inspiratörer, guider och ett socialt stöd som sträcker sig utanför normen för vad vi anser att en personlig tränare ska vara. I vår läroplan lägger vi därför stor vikt vid pedagogik, socialt beteende och kommunikation som kommer hjälpa dig som elev att få en bestående, växande och personlig karriär. Våra utbildare har breda kunskaper från en mängd olika branscher. De finns där för dig och drivs av att se dig utvecklar.

Digitala arbetsverktyg

Redan 2007 lanserade vi det branschrevolutionerade e-learningsystemet. Idag lägger vi stora resurser på ett flertal olika utvecklingsprojekt, både store och små, inom digitalisering och framtidens läromedel i vår digitala utbildningsplattform MySchool.

Lokaler

På vår skola har vi allt under ett och samma tak. Moderna studielokaler ligger i direkt anslutning till den senaste träningsutrustningen. Vårt mål är att eleverna ska känna att de har alla verktyg tillgängliga från start för att kunna växa ohämmat. Vi värnar starkt om den kreativa och trygga studiemiljön för optimal inlärning. Du hittar oss på Norrbyvägen 32 i Bromma.

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om våra utbildningar och vad det innebär att studera på The Academy. 

Fyll i dina kontaktuppgifter och önskad dag för ett samtal så ringer vi upp