Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “X”

Ansök nu till årets stipendium inom Medicinsk Träning

Vill du som tränare vidareutbilda dig och nå en bredare målgrupp? 
Idag är behovet av kunskaper inom medicinsk träning stort. Nu kan du söka årets The Academy stipendium gällande utbildningen Lic. Medicinsk tränare.

Medicinsk träning har de senaste åren blivit mer och mer uppmärksammat som ett viktigt verktyg för att skapa bästa möjliga välmående och hälsa för personer med diagnoser och dysfunktioner. Forskningen är tydlig och enig: träning är medicin om den utförs enligt de rekommendationer som ges via till exempel FYSS*.

*Fysisk aktivitet som sjukdomsprevention och sjukdomsbehandling www.fyss.se

Läs mer om utbildningen här

 

Så här ansöker du

Stipendiet innebär att du som arbetar med individuell träning kan ansöka om att få din vidareutbildning till Lic. Medicinsk tränare betald av The Academy. Det delas ut en plats per år.

Läs mer om stipendiets villkor

Fyll i formuläret nedan med namn, telefonnummer, mail och motiveringen. I motiveringen vill vi att du beskriver varför just du ska få stipendiet. Ansökningsprocessen pågår till och med den 14 juni.