Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “X”

Välkommen på AFTER WORK tema Framtidens Tränare 

Fredagen den 19 okt. kl. 16.00

välkomnar vi dig till en kostnadsfri inspirations- och informationskväll på The Academy School.

Hur skapar vi bättre förutsättningar för och effekter av yrkesrollen tränare på samhälls- och individnivå?

Välkommen till en dag med fokus på det verktyg som The Academy erbjuder träningsbranschen och tränare för att nå större framgång och lönsamhet: Kompetens.

Vi hälsar också Almega Friskvårdsföretagen välkomna för att informera om deras arbete med reformförslag och auktorisation inom området tränare och träning.
Det här är en kostnadsfri AW för dig som är tränare, arbetsgivare eller har annan position inom träningsbranschen.

Kvällens schema
:

16.00 The Academy hälsar välkomna.

16.10 Tränare – framtidens yrke / Michail Tonkonogi
Michail presenterar den senaste forskningen om hur vi kan påverka vår hälsa och prestation genom träning. Uppdatera dig och få argument för yrkesrollen tränare och träning.

16.40 Få svar på dina frågor / Michail Tonkonogi 

Michail kommer att besvara frågor inom området medicinsk vetenskap.

17.00 Almega Friskvårdsföretagen /
Gustav Wiel-Berggren

Friskvårdsföretagen bedriver ett auktorisationsarbete tillsammans med flera av Sveriges ledande PT-utbildningsföretag. The Academy är ett av dem. Arbetet har resulterat i ett förslag om certifiering av PT-kompetens och auktorisation av träningsanläggningar. Gustav uppdaterar oss om status för arbetet.

17.20 Produktleverans – värdet av praktisk
kompetens / Carita Lesche

Forskningen har tagit fram evidens för vad vi ska göra för att åstadkomma olika fysiologiska anpassningar i kroppen som gör oss starkare, motståndskraftigare, uthålligare etc. Men hur genomför vi det på bästa sätt praktiskt utifrån varje persons unika förutsättningar och mål? Carita delar med sig av sin kompetens inom området.

17.50 The Academy – kompetensföretaget för individuell träning 
Som avslutning presenterar vi hur och varför The Academy kan hjälpa tränare och verksamheter att utöka sin kompetens gällande yrkesrollen tränare.

18.15 Avslut
Plats: The Academy School, Bromma, Norrbyvägen 32, plan 7.
Anmälan: info@theacademy.se alt. 035-15 70 70.
Dagen är kostnadsfri.

Fredagen den 19 okt kl. 16.00-18.00 välkomnar vi dig till en kostnadsfri After Work på The Academy School i Stockholm med syfte att lyfta fram att träning är medicin.

Vad är medicinsk träning? Professor Michail Tonkonogi lyfter fram den senaste evidensbaserade träningen för att skapa starka och hållbara människor. Träning som motverkar och förebygger dysfunktioner och sjukdom.

Kvällens schema 
16.00-17.00 Föreläsning med Michail Tonkonogi /  Vad är medicinsk träning? När blir träning medicin.
17.00-17.45 Information om The Academys arbete för större tillgänglighet till och kunskap om medicinsk träning.

Till vem riktar sig Meet&Greet?
Med Meet&Greet vill vi ge dig information om medicinsk träning och vår utbildning Lic. Medicinsk tränare, samt inspirerande föreläsningar. Lic. Medicinsk tränare är en vidareutbildning för dig som arbetar som personlig tränare, naprapat, fysioterapeut, idrottslärare eller har liknande kompetens. Kom och lyssna, ställ frågor och prata med oss om utbildningen.

Vår After Work är kostnadsfri och vi har begränsat antal platser, ”först till kvarn”. Varmt välkommen med din anmälan senast måndagen den 3 sep. The Academy School ligger i Bromma, Norrbyvägen 32, plan 7

För mer information, kontakta oss gärna på info@theacademy.se / 035-15 70 70.

Varmt välkommen!

Anmäl dig nu!