Välkommen till Meet & Greet i Malmö

Onsdagen den 23 aug kl. 17.45 välkomnar vi dig till The Academys kostnadsfria inspirations- och informationskväll på Hotel Noble House i Malmö.

Under kvällen har du möjlighet att få information om The Academy och våra utbildningar. Du får även delta på föreläsningen ”Hur jag gjorde min passion till mitt yrke” med Hanna Åberg som driver UpsideDown och du har då möjlighet att ställa frågor till henne om hur hon arbetar med träning, kost och hälsa. Utöver detta kommer du kunna ta del av utbildningserbjudanden samt utlottning av utbildningsplatser.

Kvällens schema 
17.45 - Välkomstmingel, vi bjuder på kaffe/te och smörgås
18.00 - Information om The Academy och våra utbildningar: Dennis Svensson och Mia Cronqvist
19.15 - "Hur jag gjorde min passion till mitt yrke” med Hanna Åberg
20:00 - Avslut med utlottning och utbildningserbjudande


Kvällens erbjudande 
Utlottning PT steg 1: Teoretisk grundutbildning (värde 12 375 kr).
För att ta del av utlottningen behöver du vara på plats, vinsten är personlig, den kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Anmäl dig till Lic. Personlig Tränare (PT) el Cert. Kost & Träningskonsult (KTK) till ett förmånligt pris. Gäller dig som deltar på Meet&Greet, gäller vid anmälan till valfri PT el KTK utbildning höst 2017 eller vår 2018  samt att anmälan görs senast den 15 september.

Till vem riktar sig Meet & Greet? 
Med Meet & Greet vill vi ge dig som är intresserad av att utbilda dig inom träning, kost och hälsa information om våra utbildningar samt inspirerande föreläsningar. Kom och lyssna, ställ frågor och prata med oss om våra utbildningar och våra olika upplägg. Kvällen är kostnadsfri och vi har begränsat antal platser, ”först till kvarn”. Varmt välkommen med din anmälan senast den 20 aug.

För mer information och anmälan kontakta oss gärna på info@theacademy.se / 035-15 70 70. Hotel Noble House ligger på Per Weijersgatan 6 i centrala Malmö: http://www.hotelnoblehouse.se


Varmt välkommen!

Anmäl dig nu!