Torsdagen den 16 nov kl. 18.30 välkomnar vi dig till The Academys kostnadsfria inspirations- och informationskväll på Sankt Jörgen Park i Göteborg.

Under kvällen har du möjlighet att få information om The Academy och våra utbildningar. Du får även lyssna när Linda Seigner, en av våra tidigare elever, berättar om hur hon gjorde sin passion till sitt yrke. Linda driver eget företag med inriktning mot träning/kost/hälsa och hon kommer att berätta om sin resa och hur hon idag arbetar. Utöver detta kommer du kunna ta del av utbildningserbjudanden samt utlottning av utbildningsplatser.

Kvällens schema 
18.30 - Välkomstmingel, vi bjuder på kaffe/te och smörgås
18.45 - Information om The Academy och våra utbildningar med Dennis Svensson

19.45 - "Hur jag gjorde min passion till mitt yrke” med Linda Seigner.
20:30 - Avslut med utlottning och utbildningserbjudande


Kvällens erbjudande 
Utlottning PT steg 1: Teoretisk grundutbildning (värde 12 375 kr).
För att ta del av utlottningen behöver du vara på plats, vinsten är personlig, den kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Anmäl dig till Lic. Personlig Tränare (PT) el Cert. Kost & Träningskonsult (KTK) till ett förmånligt pris. Gäller dig som deltar på Meet&Greet, gäller vid anmälan till valfri PT el KTK utbildning 2018 samt att anmälan ska göras senast den 15 dec.

Till vem riktar sig Meet & Greet? 
Med Meet&Greet vill vi ge dig som är intresserad av att utbilda dig inom träning, kost och hälsa information om våra utbildningar samt inspirerande föreläsningar. Kom och lyssna, ställ frågor och prata med oss om våra utbildningar och våra olika upplägg. Kvällen är kostnadsfri och vi har begränsat antal platser, ”först till kvarn”. Varmt välkommen med din anmälan senast den 13 nov.

För mer information kontakta oss gärna på info@theacademy.se / 035-15 70 70. Anmäl dig nu!

För vägbeskrivning till Sankt Jörgen Park, gå in på: http://www.sanktjorgenpark.se


Varmt välkommen!

Anmäl dig nu!