Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “X”

Cert. Kost & Träningskonsult under 1 år
TILLBAKA TILL UTBILDNINGAR

Cert. Kost & Träningskonsult, varje fredag under 1 år

 • Studera varje fredag under ca ett år
 • Kombinera dina studier hos oss samtidigt som du arbetar
 • Vi ger dig möjlighet till rådgivning under utbildningen
63.900:- ex. moms

Vi erbjuder en studieform som innebär att du kan utbilda dig till Cert. Kost- och Träningskonsult varje fredag under ett helt år, vi har nyligen påbörjat en utbildning och nästa utbildningsstart är i aug 2019. Du deltar då på den lärarledda undervisningen på vår skola i Stockholm varje fredag kl. 08.30-17.30 under ett års tid, med undantag för röda dagar. Vi erbjuder enbart 16 unika platser, först till kvarn.

Hej, vi är unika i Sverige med vårt 1-års upplägg. Förutom att det är landets mest omfattande PT-utbildning så har du möjlighet att arbeta/studera parallellt med din 1-årsutbildning hos oss. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information! Linda Svensson, utbildningssamordnare The Academy

Cert. Kost- & Träningskonsult, fredagar under 1 år

 

Utbilda dig varje fredag under 1 år
Vi erbjuder en studieform som innebär att du kan utbilda dig till Cert. Kost- och Träningskonsult varje fredag under ett helt år och nästa utbildningsstart är i aug 2019. Du deltar då på den lärarledda undervisningen på vår skola i Stockholm varje fredag kl. 08.30-17.30 under ca ett års tid, med undantag för röda dagar. Vi erbjuder enbart 16 unika platser, först till kvarn. För mer information och anmälan, kontakta oss på info@theacademy.se eller på 035/157070.

Dina mervärden
Inkluderat i den 1-åriga utbildning är de fem olika utbildningarna på bilden nedan samt rådgivning under din utbildning gällande ditt framtida yrke inom träning, kost och hälsa.

Se vad tidigare elever har att säga om varför de valde Cert. Kost & Träningskonsult under ett år.

Utbildningen består av fem olika utbildningssteg. Ladda hem vår UTBILDNINGSFOLDER för mer information.

Jobb efter din utbildning
The Academy är en av Sveriges få helt oberoende utbildningsorganisationer och det tillsammans med utbildarteamets expertkunskaper och unika kompetens gör att en The Academys-licens alltid står med högst upp på listan hos arbetsgivarna. Varje sig du vill jobba på en kedja, SATS, Nordic Wellness, Fitness24Seven, för att bara nämna några, eller om du vill jobba som egen företagare, så kommer din The Academy-licens att ge dig de förutsättningar du behöver.

Utöver en licens till Personlig Tränare som du erhåller när du utbildar dig till Cert. Kost- och Träningskonsult utbildar du dig även till Hälsokonsult och licensierar dig till Kostrådgivare. Efterfrågan på utbildade och licensierade instruktörer och konsulter är stort och under vår utbildning så ingår bland annat deltagande på arbetsgivarträffar. Här träffar du de största arbetsgivarna inom träning, kost och hälsa i Sverige och du får möjlighet att knyta kontakter och få inblick i vad det innebär att arbeta heltid med träning, kost och hälsa. 

Erfarna professionella utbildare 
På utbildningen möter du våra fantastiska utbildare som har lång erfarenhet i branschen, spetskompetens inom sina respektive områden samt en unik pedagogisk förmåga. Detta tillsammans med de konkreta arbetsredskap du får med dig från utbildningarna, gör att du direkt efter utbildningen kan påbörja ditt arbete som Kost- och Träningskonsult i såväl olika verksamheter som individuellt med motionärer/kunder.

My School
För att underlätta din inlärning under den lärarledda undervisningen kan du förbereda dig online i vår utbildningsportal My School. I samband med din utbildningsanmälan får du direkt tillgång till My School och där hittar du all information inför/under/efter din utbildning. 

iPad som arbetsredskap 
I undervisningen använder vi oss av iPad. Ca en vecka innan utbildningsstart får du en länk mailad till din e-post adress via vilken du laddar ned utbildningsmaterialet i din iPad. Kontakta oss för mer information om du har frågor kring detta. 

Utbildningens innehåll och omfattning
Teoretisk Grundutbildning / 40 timmar lärarledd tid 
Utbildning Träningsinstruktör / 48 timmar lärarledd tid 
Utbildning Personlig Tränare / 112 timmar lärarledd tid 
Lic. Kostrådgivare / 48 timmar lärarledd tid 
Hälsokonsult / 16 timmar lärarledd tid 

Utöver de 268 lärarledda timmarna ovan tillkommer ca 132 timmar självstudier varav en del av dessa sker online i My School. Din totala studietid beräknas till ca 400 timmar. 

Anmälan
Via hemsidan här anmäler du dig till utbildningen och de olika utbildningsstegen. Efter du gjort din anmälan blir du kontaktad av oss och du får du en bekräftelse på dina inbokade utbildningssteg. 

Diplom och intyg
Efter respektive utbildning erhåller du ett digitala kursintyg, 100% närvaro på respektive del krävs. Godkänns du även på de teoretiska och praktiska examinationerna i samband med Lic. TI och Lic. PT och Lic. Kost så erhåller du även digitala licensdiplom för dessa tre utbildningar. När du är Lic. TI, Lic .PT, Lic. Kost samt genomfört Hälsoinformatörsutbildningen tilldelas du din Certifieringslicens som Kost- och Träningskonsult.

Pris
I priset ingår: 

 • Onlinestudier i M y School 
 • 5 utbildningar (Teori, TI, PT, Kost, HK) 
 • Utbildningsmaterial till samtliga utbildningar
 • Teoretiska och praktiska examinationer vid utbildningarna Teori, TI, PT, Kost
 • Digitala utbildningsintyg vid samtliga utbildningar
 • Digitala licensintyg vid godkända examinationer för TI, PT, Kost
 • Digitalt certifieringsintyg efter genomgången utbildning med samtliga examinationer godkända
 • Rådgivning under din utbildning

Pris: 63 900:- ex. moms = 79 875:- ink. moms

 

Cert. Kost & Träningskonsult, varje fredag under 1 år
 • Stockholm aug 2019