Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “X”

Ansök om The Academys PT-Stipendium

Älskar du att träna och brinner för att hjälpa andra? Vill du utbilda dig och erhålla Sveriges mest välrenommerade PT-licens?

Nu kan du ansöka om The Academys PT-Stipendium
Behovet av tränare är stort och vi på The Academy vet att många bär på drömmen att arbeta med träning och hälsa. För att bidra till branschens utveckling och ge dig som vill bli personlig tränare en möjlig start på vägen mot ditt mål delar The Academy årligen ut ett stipendium. Stipendiet innebär att en person tilldelas en utbildning till ett värde av 66.125 kr. Utbildningen startar den 2 november i Stockholm.

Vi söker dig som vill göra din passion till ditt yrke!

Ansökan
- Ansök via formuläret längst ned
- Formuläret stänger den 30 sep kl. 22.00
- Vinnaren utses den 2 okt kl. 20.00
- Vinsten är personlig och gäller endast utbildningsdatumen nedan
- Vinnaren behöver en egen införskaffad iPad för att genomföra utbildningen

Stipendiet gäller utbildningen Lic. Personlig tränare steg 1-3
Utbildningen genomförs i Stockholm hösten 2018 och de lärarledda datumen är:

Steg 1, Teoretisk Grundutbildning: 2-4 nov & 10-11 nov
Steg 2, Träningsinstruktör: 17-22 nov
Steg 3, Lic. Personlig Tränare: 1-9 dec & 15-21 dec

Utöver datumen tillkommer onlinestudier på The Academys utbildningsplattform My School innan och under utbildningen.

OM UTBILDNINGEN

Vi utbildar dig i den kompetensen du behöver som PT
 
På din PT utbildning hos oss på The Academy får du omfattande kunskaper inom de områden som samspelar för att nå kompetens och färdighet som personlig tränare. Kommunikation och coachning, funktionsanalyser, fystester, kost, sälj, marknadsföring, administration, träningsplanering och periodisering är några av ämnesområdena. Du får en unik ledarskapsutbildning i att bemöta kunden och leda henne/honom mot sina personliga mål.

Arbete efter din utbildning
The Academy´s utbildning och och licensiering till personlig tränare rankas som en av de absolut främsta i branschen. Fortfarande är efterfrågan på utbildade lic. personliga tränare stort. Under utbildningen ingår bland annat deltagande på arbetsgivarträffar. Där träffar du de största arbetsgivarna inom träning, kost och hälsa i Sverige. Du får möjlighet att knyta kontakter och får inblick i vad det innebär att arbeta heltid med träning, kost och hälsa. 

Erfarna och professionella utbildare
Du blir vägledd av våra fantastiska utbildare som har lång erfarenhet i branschen, spetskompetens inom sina respektive områden samt även en mycket uppskattad pedagogisk förmåga. Detta tillsammans med de konkreta arbetsredskap du får med dig från utbildningen gör att du direkt efter utbildningen kan påbörja ditt arbete som personlig tränare.

Ansök idag!

Vi på The Academy kommer att utse stipendiaten utifrån inlämnad motivering och möjlighet att påbörja arbetet med att hjälpa andra människor med deras träningsmål.

Lycka till!