Har du drömt om att arbeta som Personlig Tränare och starta och styra över ditt eget företag?

Vi söker nu 10 personer som vill utbilda sig till PT och starta egen verksamhet inom träning och hälsa!

Hur ser upplägget ut?

  • PT-utbildning steg 1-3 i Stockholm 1a september tom 29 oktober
  • PT Start Up  - 2 dagars utbildning och coachning i att starta ditt företag, lägga en social marknadsplan för verksamheten, träffa framgångsrika PT-entreprenörer och knyta värdefulla nätverkskontakter i branschen
  • 2 månaders affärscoaching under november-december under handledning av The Academys specialister inom affärsutveckling, PT-verksamhet och marknadsföring

Exakta datum:
Steg 1:1-3 + 9-10 september
Steg 2: 15-17 + 22-24 september
Steg 3: 4-8 + 12-15 + 23-29 oktober
PT Start UP:  4-5 november

Hur ansöker du?

Alla som ansöker kommer att kontaktas och bli ombedda att svara på ett mail som vi skickar ut där vi vill veta mer om både din bakgrund och om din vision om din framtid. Efter att vi går igenom alla svar väljer vi ut 10 personer, som får möjligheten att gå vårt PT Start up-upplägg.

Vad ingår i PT-utbildningen?

För att se i detalj vad som ingår kan du klicka här för att komma till utbildningssidan. Totalt är det 27 lärarledda dagar samt onlinestudier.

Vad kostar utbildningen?

Ordinarie priser är
52.900 kr ex. moms för PT-utbildning steg 1-3
5.900 kr ex. moms för PT Start up utbildning 2 dagar
9.900 kr ex. moms för PT Start up affärscoaching 2 månader

För de personer som blir antagna kostar allt 39.900 kr ex. moms - ett unikt erbjudande!

Vi söker dig som är redo att göra det här på riktigt och sedan ger vi dig alla förutsättningar för att göra din passion till ditt yrke! Du behöver kunna gå lärarledd utbildning i Stockholm alla datum ovan och dessutom lägga tid på förberedande och kompletterande onlinestudier innan och under utbildningsperioden september-oktober. Under november-december är det sedan upp till dig själv hur mycket tid du avsätter för att få igång din verksamhet men vår målsättning är att du ska vara en etablerad och eftersökt personlig tränare i början av 2018! Utöver den tid du investerar i din egen utbildning och utveckling av din kommande verksamhet vill vi också att du ska kunna delta i aktiviteter för The Academy - alltifrån att ge din input/feedback på PT-startup till nätverks- och marknadsföringsaktiviteter.

Skicka in din ansökan nu!