För fem år sedan satte jag mig i skolbänken igen, men den här gången var det skillnad, nu ville jag själv det. Jag släppte allt och skulle satsa helhjärtat på att bli Personlig Tränare. Nu, fem år senare står jag här och har hunnit bli Årets Personliga Tränare i Sverige, genomfört mängder med träningsresor, öppnat min egna träningsstudio och letar i skrivande stund efter ytterligare en lokal för att expandera, jag har gjort min passion till mitt yrke!

Nu har jag som The Academy-ambassadör fått den ärofyllda chansen att ge någon samma chans som jag fick. Det betyder att den person som har bäst motivering kommer att få gå The Academys PT-utbildning värd 66.125 kr utan kostnad!

Datumen för utbildningen:

16-20 juni Stockholm
26 jun-1 juli Stockholm
11-19+27 jul-2 aug Stockholm

Det enda kravet på dig som vinner är att du kan samtliga datum plus att du har en Apple iPad så att du kan ta del av utbildningsmaterial.

Känner du att det är dags ta nästa steg? Tveka inte, ge mig din bästa motivering, se till att du kan närvara på samtliga datum om du vinner. Jag kommer att presentera vinnaren under vecka 18!

- Pischa Strindstedt