Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “X”

Välkommen till The Meet & Greet i Stockholm

Onsdagen den 13 juni kl. 17.30 välkomnar vi dig till The Academys skola i Bromma där vi bjuder in till en kostnadsfri inspirations- och informationskväll.

Under kvällen har du möjlighet att få information om The Academy och våra utbildningar. Vi har bjudit in en tidigare The Academy elev som berättar om ”Hur jag gjorde min passion till mitt yrke”. Du kommer också kunna ta del av utbildningserbjudanden samt utlottning av utbildningsplatser.

Kvällens schema: 
17.30 - Välkomstmingel, vi bjuder på kaffe/te och smörgås
17.45 - Information om The Academy och våra utbildningar med Dennis och Sofia
19.00 - Hur jag gjorde min passion till mitt yrke med Chrille Lundin
19.45 - Avslut med utlottning och utbildningserbjudande

Kvällens erbjudande: 
Utlottning PT steg 1: Teoretisk grundutbildning (värde 12 375 kr).
För att ta del av utlottningen behöver du vara på plats, vinsten är personlig, den kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Anmäl dig till Lic. Personlig Tränare (PT) el Cert. Kost & Träningskonsult (KTK) till ett förmånligt pris. Gäller dig som deltar på Meet&Greet, gäller vid anmälan till valfri PT el KTK utbildningsstart under 2018 samt att anmälan görs senast den 30 juni.

Till vem riktar sig Meet&Greet? 
Med Meet&Greet vill vi ge dig som är intresserad av att utbilda dig inom träning, kost och hälsa information om våra utbildningar samt inspirerande föredrag. Kom och lyssna, ställ frågor och prata med oss om våra utbildningar och våra olika upplägg. Kvällen är kostnadsfri och vi har begränsat antal platser, ”först till kvarn”. Varmt välkommen med din anmälan senast fredagen den 8 juni.

För mer information och anmälan kontakta oss gärna på info@theacademy.se / 035-15 70 70. Vår skola hittar du på Norrbyvägen 32 i Bromma, i samma byggnad som Mornington Hotell.

Varmt välkommen!

Anmäl dig nu!