Välkommen till Meet&Greet i Stockholm 

Onsdagen den 20 september kl. 17.45 välkomnar vi dig till The Academys skola i Bromma där vi bjuder in till en kostnadsfri inspirations- och informationskväll.

Under kvällen har du möjlighet att få information om The Academy och våra utbildningar. Du får även delta på föreläsningen ”Hur jag gjorde min passion till mitt yrke” med The Academys utbildare Michael Angress. Han berättar om sitt eget företagande och hur han idag arbetar med träning, kost och hälsa. Vi har även bjudit in några av branschens största arbetsgivare och de beskriver sin PT-verksamhet och vilket behov de har. Utöver detta kommer du kunna ta del av utbildningserbjudanden samt utlottning av utbildningsplatser.

Kvällens schema
17.45 - Välkomstmingel, vi bjuder på kaffe/te och smörgås
18.00 - Information om The Academy och våra utbildningar
19.00 - Hur jag gjorde min passion till mitt yrke med Michael Angress
20:00 - Avslut med utlottning och utbildningserbjudande


Kvällens erbjudande 
Utlottning PT steg 1: Teoretisk grundutbildning (värde 12 375 kr).
För att ta del av utlottningen behöver du vara på plats, vinsten är personlig, den kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Anmäl dig till Lic. Personlig Tränare (PT) el Cert. Kost & Träningskonsult (KTK) till ett förmånligt pris. Gäller dig som deltar på Meet & Greet, gäller vid anmälan till valfri PT eller KTK utbildningsstart under  2017 samt att anmälan görs senast görs den 15 oktober.


Till vem riktar sig Meet & Greet? 
Med Meet & Greet vill vi ge dig som är intresserad av att utbilda dig inom träning, kost och hälsa information om våra utbildningar samt inspirerande föreläsningar. Kom och lyssna, ställ frågor och prata med oss om våra utbildningar och våra olika upplägg. Kvällen är kostnadsfri och vi har begränsat antal platser, ”först till kvarn”. Varmt välkommen med din anmälan senast fredagen den 4 aug.

För mer information och anmälan kontakta oss gärna på info@theacademy.se / 035-15 70 70. Vår skola hittar du på Norrbyvägen 32 i Bromma, i samma byggnad som Mornington Hotell.

Varmt välkommen!

 

Anmäl dig nu!