Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “X”

Välkommen till The Meet & Greet i Stockholm

Torsdagen den 27 sep kl. 17.30 välkomnar vi dig till The Academys skola i Stockholm där vi bjuder in till en kostnadsfri inspirations- och informationskväll.

Under kvällen har du möjlighet att få information om The Academy och våra utbildningar. Du får även delta på föreläsningen ”Hur jag gjorde min passion till mitt yrke” med Samuel Desport som är en tidigare The Academy elev. Vi har också bjudit in Mats Sunebäck som är PT Manager på SATS och han berättar bland annat om hur arbetsmarknaden ser ut och vilket PT-behov som idag finns i branschen. Du kommer också kunna ta del av utbildningserbjudanden samt utlottning av utbildningsplatser.

Kvällens schema: 
17.30 - Välkomstmingel, vi bjuder på kaffe/te och smörgås
17.45 - Information om The Academy och våra utbildningar, Veronika Vestlund och Calle Arnold
19.00 - Hur jag gjorde min passion till mitt yrke, Samuel Desport
19.30 – Arbetsmarknadsinformation, Mats Sunebäck
20.00 - Avslut med utlottning och utbildningserbjudande

Kvällens erbjudande: 
Utlottning PT steg 1: Teoretisk grundutbildning (värde 12 375 kr).
För att ta del av utlottningen behöver du vara på plats, vinsten är personlig, den kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Anmäl dig till Lic. Personlig Tränare (PT) el Cert. Kost & Träningskonsult (KTK) till ett förmånligt pris. Gäller dig som deltar på Meet&Greet, gäller vid anmälan till valfri PT el KTK utbildningsstart under 2018 samt att anmälan görs senast den 15 okt.

Till vem riktar sig Meet&Greet? 
Med Meet&Greet vill vi ge dig som är intresserad av att utbilda dig inom träning, kost och hälsa information om våra utbildningar samt inspirerande föredrag. Kom och lyssna, ställ frågor och prata med oss om våra utbildningar och våra olika upplägg. Kvällen är kostnadsfri och vi har begränsat antal platser, ”först till kvarn”. Varmt välkommen med din anmälan senast måndagen den 24 september.

För mer information och anmälan kontakta oss gärna på info@theacademy.se / 035-15 70 70. Vår skola hittar du på Norrbyvägen 32 i Bromma, i samma byggnad som Mornington Hotell. Vår ingång finns ca 50 meter till vänster om hotellets entré och där tar du hiss upp till plan 7.

Varmt välkommen!

Anmäl dig nu!